A maró anyag négy ember lábára fröccsent kedd este a Kazinczy utcában, őket égési sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség nyomozást indított a maró anyag által okozott sérülések ügyében.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított nyomozást a VII. kerületi Kazinczy utcában maró anyaggal okozott sérülések ügyében – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán az MTI-t.

A BRFK azt közölte:

a rendelkezésre álló adatok szerint kedd este Budapesten, a Kazinczy utcában egy építkezés egyik épületének tetejéről – mostanáig ismeretlen okból és körülmények között – leesett egy maró anyagot tartalmazó flakon. Az abból kiömlő folyadék négy embernek könnyű sérülést okozott.

A nyomozás feladata tisztázni, hogy az esettel összefüggésben személyre szóló büntetőjogi felelősség megállapítható-e – írta a BRFK.

Korábban az M1 aktuális csatornának nyilatkozva az Országos Mentőszolgálat munkatársa beszélt arról, hogy négyen könnyebben megsérültek a fővárosban, amikor valaki átlátszó folyadékkel teli üveget dobott járókelők közé kedd este a Kazinczy utcában; a katasztrófavédelem munkatársainak megállapítása szerint ez erősen maró, savas folyadék volt.

Az égési sérüléseket szenvedett embereket kórházba vitték.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor most leesett vagy ledobták?
Marhára nem mindegy ugyanis. Egyik véletlen, a másik szándékos.
lampa laz
A katasztrófa mester vakondi majd bejelenti, h lehet, hogy egy migráncs terrorista dobott savat a járókelők közé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.