Kocsis András, hágai magyar nagykövet tiltakozását fejezte ki a holland közszolgálati műsorszolgáltató alapnál (NPO), mert egy műsorban, amely Magyarországról szólt, a műsorvezető azt kérdezte a vendégétől, hogy arcon köpné-e Orbán Viktor magyar miniszterelnököt. A magyar nyelvű, de Hollandiával foglalkozó Magyarnieuws nevű blogon írt a szerző arról, hogy „a hollandiai magyar nagykövet szeretné ha az NPO intézkedne Eric Smit ellen, aki a múlt szombaton a ‘Dr Kelder en Co’ rádióműsorában azt kérdezte az egyik vendégétől, hogy arcon köpné-e Orbánt...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A nagykövet úr nem nézi a hazai királyi tv csatornákat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: sokan vannak így ezzel!
Commenter
@Desischado: köszi. Jó nekem a Commenter! :) azért C-vel mert Kommenter néven, már valaki regisztrált korábban...a Biri azt itt inkább ne, csak úgy leírtam. Én valahol azt olvastam, h nagyon jól bírták a higiénia hiányát, hozzászokott a szaglásuk a bűzhöz, gondolj bele, a sötét középkorban évente 1x fürödtek, állítólag. De korán is haltak, 30 év már elég magas átlagéletkornak számított.
Még egy köny amit ajánlok: Elisabeth Falk: A királyné (Novum kiadó) Gizella királynéról szól, letehetetlen ez is!
Commenter
@Commenter: jav. helyesen: Elisabeth Faltin.
mackoka46
Ha a törvény nem védené szétmarcangolnám a pofáját a minden hájjal megkent aljas gazembernek. Remélem kancigányhoz kerül a kancigány. Azt gondolná az ember, hogy csak a nav és bankok seprik a padlást. Kiderült az mnb is. Nem elég, hogy nincs egészségügyi ellátás, most az egészségpénztári megtakarítást is ellopják a negatív hozamaikkal, miközben a gyógyszerek is drágultak.
Desischado
@Commenter: Puszi az pofidra! Köszi a tippet, majd utána nézek a másik könyvnek. A Nemes ház régi bakancslistás nálam, de ennyi pénzt nem tudok kiadni érte. De hátha egyszer majd meg lesz. És belegondoltam, hogy fürödtek a középkoriak, mikor megszülettek, és amikor kiterítették őket. Nyilván hozzászoktak, de szerintem mi meghalnánk. Igaz, ha próbálnám nekik elmagyarázni, hogy miért jó a rendszeres tisztálkodás, szerintem egy óra múlva már perbe is fognának eretnekségért, és boszorkányságért, és égne alattam a máglya. Ebben biztos vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.