Gyárfás korábban arról beszélt, hogy a felvételt manipulálták, a kormánypárti lap azonban úgy tudja, a rendőrség bizonyétai között szereplő felvétel eredeti.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ha a rendőrség birtokában volt miért nem használta fel mostanig, és ha valakitől kapta azt miért nem vonják felelősségre bizonyíték rejtegetésért ?
...szerintem ez nem kerek így...valakinek az útjába került Gyárfás és így áll bosszút.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Te érted is amit szoktál olvasni??? A múlt héten attól volt hangos a sajtó hogy megvádolták a volt BP főügyészt pont rzért!!!
karma1
Ha ezt a fobntos hirt mar a magyar idok hozza le, akkor egyertelmu, hogy az egesz ugy manipulalt volt, es nem kerdeses, hogy a vezir reszerol...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Igyekszem mindig ahhoz a cikkhez hozzáfűzni valamit ami épp aktuális, nem a múlthetire vagy a tavalyira...itt ez volt a téma...de te akár olyanra is írhatsz véleményt amit le sem közöltek...attól leszel ilyen roppant okoska.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Normálisan ,összefüggésben nézed a dolgokat...és mivel már megvádolták az ügyészt,mit reklamálsz rendőrség ügyben...a zsaruknak tovább kell küldeni,megtették,az ügyész meg ráült!!!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...és a te összefüggött látásmódod azt súgja neked, hogy egy ügyész egy ismert hangfelvételen csücsült harminc évet és senki sem kérte eddig hogy vegye elő sőt mindenki igyekezett nem szólni róla...???...tényleg széles-látókörű vagy...csak repedt a lencse.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.