Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – ezt Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa mondta pénteken.

Bulgáriában vezetik be legközelebb az eurót

Fotó: Pixabay

Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és a miniszterelnök szerint egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az euró bevezetése megtörténhet.

(via 444)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Már ők is, Mi 2008-ra terveztük. De ez valahogy nagyon csúszik. Persze abból nem lehet kivenni egy kis pénzt/forintot.
Eladott Ország
Egyébként nem hülye az a Macron gyerek, erősen EU párti és rohadtul nem szívleli a renitens magyarokat, lengyeleket, amikor tavaly végigjárta a balkáni országokat, a madarak a látogatás után azt csiripelték, hogy kész forgatókönyvük van a franciáknak arra, hogy az EU-ban renitens lengyelektől az összes ipari érdekeltségük nagy részét áttelepítik a Balkáni országokba és főként Bulgáriába. Lehet, hogy ez annak az előszele. Matolcsy nem tudna százmilliárdokat az alapítványaiba tolni a pénzünkből. Nem lenne festmény, meg kastélyvásárlás. Bulgária, bazmeg! Pofám szakad, már azt is nehezen értettem meg, hogy Szlovákia és Románia féklámpái világítanak a szemembe, de most, hogy a bolgárok is elhúznak mellettünk, kezdem elveszíteni a reményt. Annyira lemaradunk, hogy az első kereszteződésben rossz felé fordulunk majd és megérkezünk végül... Vlagyivosztokba.
Nekünk nem € kell, nekünk Mohács kell!
youtu.be/Jr1sAhctp6w
F_Viktor
@Eladott Ország: Annyit tennék hozzá, hogy nem kell Magyarországon illúziókat kergetni, az autógyárak is szempillantás alatt települnek azokba az országokba, ahol tradíciója van ennek az iparágnak, mint Szlovákiába, Romániába, vagy Szerbiába (A Fiat már jelen van az országban).
Eladott Ország
@F_Viktor: És ha innen kitelepülnek a Nyugat-Európai beruházások/befektetők, majd lehet elmélkedni a nemzetek Európájáról, a belügyekbe való beavatkozásról, óbégatni az önrendelkezésről, szuverenitásról, de a legnagyobb problémájuk az lesz, hogy nem lesz mit lopniuk.
F_Viktor
@Eladott Ország: Nem valószínű, hogy orbánnak sikerülne az országot kiléptetnie az EU-ból, nem fogja megengedni neki a nép.
Pálinkás Pál
@F_Viktor: Melyik népre gondolsz??? Erre amelyik most nyolcadikán visszaültette a korcsot a trónra???Amíg itt a megvehető cigányoknak,félanalfabéta seggfejeknek szavazati joga van,addig csak erőszakkal lehetne változást elérni...az meg kiveszett a magyarságból...
Jozefina
Bulgária "fény évnyire" volt lemaradva tőlünk. Most meg beelőznek ??? Hát ez király!!!
F_Viktor
@Pálinkás Pál: A forradalmat nem a szabolcsi cigányok, nem a román hazaárulók, nem a 10 tojásért megvehetők fogják megvívni, hanem Budapesten és a nagyobb városokban fog elkezdődni.
Pálinkás Pál
@F_Viktor: Optimista vagy...amikor még egy valamire való tüntetést sem tudnak összehozni...mert a két hétvégi majálisi felvonulást nem nevezném annak!!!
F_Viktor
@Pálinkás Pál: Egy Hunexit nagyobb réteget mozgósít, a fityesz szavazók 70 százaléka is az EU-ban látja az ország jövőjét.
A békés majálisokkal is vigyázni kell, könnyen lehet egy forradalom előszele.
Eladott Ország
@F_Viktor: ma, 14:02; Bízunk benne, mert úgy járhat a kancigány mint a kondukátor, a kárpátok géniusza.
F_Viktor
@Eladott Ország: Azért figyelmébe ajánlanám az orbán-maffiának és szekus támogatóinak, hogy a diktátorok uralma még Romániában sem örök életű!
egyember
Eljut(ott)unk oda, hogy Orbanisztán lesz a BALKÁN! Egyedül. Azért ez is valami.
Borsodi
Emlékezzünk mikor mondták,hogy egy év és euró lesz Magyarországon,és már utól érjük az Osztrákokat.Persze a politikusok már megtették ,a nép Mongólia szinten van még.
babp1982
Rögtön beszarok már ők is elhagytak minket mert orbanisztan jobban teljesít! Erre csak azt tudom mondani dögöljön meg mihamarabb a felcsúti rablóvezér mert a mindenkinek jó de főképp az országnak!
cs.n.
Nálunk ez olyan, mint az emberes marsutazás. Mindig 10-15 éven belülre várható, 10-15 évvel később is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.