Ahhoz, hogy a magyarok elvándorlása ne roppantsa meg az ország gazdaságát, külföldi munkavállalókra lesz szükség. De a magyarok már lassan mindenkire rendőrt hívnak, aki külföldinek néz ki. A Menedék Egyesület rendszeresen szervez beszélgetéseket a migrációról különféle témákban. Tavaly novemberben a biztonsági kockázatokról beszéltek kutatók, most kedden pedig a migráció és a gazdaság összefüggéseiről, többek között arról, hogy a kormány idegenellenes kampánya akkora zavart okoz a fejekben, hogy az már az ország gazdaságának is árthat.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@DURBlNCS:Nem, téged egyszerűen csak egy diszlexiás agyalágyultnak néz itt mindenki.Még akkor is,ha ezentúl nagybetűvel írod a halfarkat
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
A 444.hu nagyon jól öszefoglalja a külfüldről árkezőkkel (migráns) kapcsolatos problémákat!
Véleményem szerint a fidesz-kdnp igen kártékony propagandája beépült a társadalomba és tetszik, nem tetszik ez nagyon rontja hazánk külföldi megítélését.
Ugyanakkor nem látom azt, hogy egyetlen civil szervezet, (még a kormánytól függytlen) TV állomás, vagy az írott sajtó sorozatosan ennek ellentétes oldalát mutatná be. Nyugati tv állomások szinte nap-mint nap mutatják a menekültekkel való törődést, foglalkozást a beilleszkedésük elősegítését. A nyelvtanulást, a gyermekek óvodába, iskolába történő élményeit, a felnőttek munkába állását, stb. Már kicsi korban pl. a német óvodások együtt énekelnek, kisebb színdarabokat együtt játszanak, stb.
Szóval igen nagy szerepük lenne az ellenzéki pártoknak, civil szervezeteknek a nyilvánosság előtt bemutatni az orbán kormánnyal ellentétes menekült kérdéssel kapcsolatos híreszteléseket. Számos színes bőrű dolgozik évek óta Magyarországon és megbecsült tagjai a saját környezetüknek. Miért ne lehetne az ő életútjukat bemutatni és a környezetükben levő magyarok véleményét elmondani? Bemutatni az orbán rezsim betelepültjeit! Naponta elmondani, hogy orbán hány "migránst" hozott be Magyarországra, annak ellenére, hogy folyik a gyülöletkampány ellenük!
Pálinkás Pál
@Jozefina: Te miről beszélsz??? Milyen ellentétes oldalt mutatnál be?? Ennek a félanalfabéta csürhének/migránsok/ talán ha egy ezreléke lenne képes értelmes kommunikációra...így igen nehéz lenne róluk akár csak elfogadható képet lefesteni!!És remélem az óvodások után bemutatnád azt is ,amikor az iskolákban már a muszlim horda terrorizálja a társait!!!Az meg hogy
"Számos színes bőrű dolgozik évek óta Magyarországon" vitatom...a cigányok jórésze hírből sem ismeri a munkát...Persze tudom mire gondoltáál...de a beáramló milliókból mutass csak 10 000 muszlimot aki dolgozik Németországban.../és most nem a török vendégmunkásokra gondolok!/!!
F_Viktor
@Jozefina: Először is, gratula, jól látod/írtad le véleményedet.

Írod:
"...TV állomás, vagy az írott sajtó sorozatosan ennek ellentétes oldalát mutatná be."

Kevés az olyan független, nem a rezsimet kiszolgáló média, amely alkalmas az igazság feltárására, s azok hangja is csak egy szűk körbe ér el. Lásd semmitsemérjános bécsi videóját követő reakciók.
orbán gyűlöletkampányából fakadó gondok kisebbike az ország megítélése, nagyobbnak látom az ország megosztását és a demográfiai hatását. 10 év múlva ezzel a politikával nagyon nagy veszélyben lesz a nyugdíjellátás mert az aktív munkát végzők száma drasztikusan lecsökken. Pótlásukra nem látok tömegeket.
wagabund
..."Milliárdokat költünk arra, hogy idejöjjenek tanulni, aztán meg rendőrt hívnak rájuk, mert kendő van a fejükön"...

...Bebocsájtásra vártam egy igen kemény muszlim vallású ország közúti határán..jó ideje állt a sor, megnézem már, miért...
...hát tokától bokáig felfegyverzett határőrök egyre türelmetlenebbül győzködtek két angol turista nőt, hogy vegyék már fel az országban kötelező fekete hacukát(amúgy a két nő elég lengén volt öltözve a nagy meleg miatt) a nők az európai jogokra hivatkoztak, az őrök meg arra, hogy Európa messze van, itt meg ez a szokás..aztán csak felvették, majd az őrök még megjegyezték, le ne merjék venni, mert akkor nekik annyi...ne reménykedjenek, állandóan figyelik őket..

Nos itt kis hazánkban meg nem szokás fekete lepedőbe burkolózni...ezt kellene megértetni a nővel..akármennyit is fizet, hogy itt tanulhasson...
(amúgy ezt a fekete hacukát nem a vallás, hanem a férfiak féltékenysége erőlteti rájuk)
csipetke
@wagabund: Itt nem fekete hacukáról volt szó,hanem egy fejkendőről.3-4 héttel ezelőtt valamelyik vidéki városban a fodrásztól kijövet kötött a fejére egy magyar lány kendőt,arra is rendőrt hívtak.Azért ez már beteges. (nem kicsit).Ide vezetett a gyűlöletkampány.Azt írja a cikk,hogy a magyarok nem szeretik az idegeneket.Ez nem igaz,mert a magyar híres volt a vendégszeretetéről.A mai helyzet abszolut a kormány vétke.
wagabund
@csipetke: nem a fodrásztól kijövő nőről van szó...azt benézték..arról nem tehetek...

amúgy minden országban, tartományban, faluban szeretik a ritkán látott idegent..legyen az nagyon szegény inuitu indián az igloojában, vagy mégszegényebb indián a perui hegyekben..mindenhol örülnek az idegennek, ha az tiszteli őket..mert mindennek az alapja a tisztelet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.