Orbán Viktor szerint demográfiai súlypontú kormányzás várható, a kormány pedig ösztönözné a 25-35 éves korosztály gyermekvállalását, mert későn és kevés gyereket vállalunk. De mennyire ösztönzi ez az érintett nőket?

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megmondom neked te kotonszökevény csuti, AZÉRT MERT NINCS MIRE SZÜLNIÜK, ÉRTED !!!
Az hablatyoltad nem réd ,,2018. a családok éve lesz,, IGEN A FÖLDÖNFUTÓ CSALÁDOKÉ, AKIKET MOST FOGNAK KILAKOLTATNI 38000 CSALÁDRÓL VAN SZÓ !!! Ugyan azt harsogtátok ,,megrendszabályozzuk a bankokat,, gondolom nektek sikeres volt az eset, de pl. annak az anyának akit kilakoltatnak a gyermekeivel (5 millió forintot vett fel, a bank most 20 milliót követel) nos neki gondolom EGÉSZEN MÁS A VÉLEMÉNYE ERRŐL !!!
Erre ki az a bolond aki gyermeket akar szülni ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Mert nem akarnak dicsőséget, hiszen lánynak szülni dicsőség. Majd szülnek az asszonyok, nekik szülni kötelesség.
cikicakk55
Egyetlen normális nő sem fog a nyomorba gyereket szülni. Egy anyának pokoli látni,ha a gyereke éhezik,fázik, nincs elég ruhája,vagy ami van az kopott és rongyos. Mire szüljenek,mikor még saját maguknak sincs biztosítva a jövőjük? Mire talán sikerülne egy bankmentes lakást összeszedni és még munkahelyük is lenne,addigra már kifutnak a fogamzás képes korból. nem az etnikum megélhetési szülését kéne támogatni. 10 éve nem emeltek családi pótlékot.Mire elég egy gyereknél a 12.700 ft? A külföldön dolgozó magyar nők bezzeg szülnek gyereket.Több magyar gyerek születik külföldön,mint itthon. Már pedig Ők nem fognak haza jönni a nyomorba.
Eriksson
Úgy tudom, két dolog van amiért a nők bármire képesek.
1., hogy legyen gyerekük
2., hogy ne legyen gyerekük.
És ez így volt, van, és így is lesz amíg világ a világ.
human
Azt se tudjuk, hogy lesz-e nyugdíjunk. Szerintem nagy a létbizonytalanság, nincs biztos jövőkép. A legtöbb pár szerintem úgy szül, hogy majd lesz valahogy, mert ha arra várnak, hogy minden körülmény ideális legyen soha nem kerül rá sor.
szep napot
Amiert a nemet, nyugat europai nok tobbsege. Elso a karrier, aztan kell meg egy normalis partnert is talalni ( ami tenyleg nehez). Ha ez megvan 40 ev korul mar lehet, hogy picit keso megszulni az elso gyermeket.
verőce21
"Sokba kerül…büdös…brutális nekem…anyagi biztonság..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.