Konstruktívnak, jó hangulatúnak értékelték szerdán az ellenzéki pártok képviselői azt a megbeszélést, amelyen az időközi választásokon történő indulásuk összehangolásáról egyeztettek. A budapesti tanácskozás után az is kiderült, a józsefvárosi időközi polgármester-választásra lehet olyan ellenzéki jelölt, aki mögé mindenki be tud állni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar álellenzék felelős azért, hogy egy törvénytelen választás legitimálta újra Orbán diktatórikus önkényuralmi rendszerét. Letagadta azt a tényt, hogy Magyarországon hamis választások zajlanak, valójában Orbánt leváltani nem lehet. Minden választás kétharmadra van beállítva, hogy látszólag törvényesen, valójában törvénytelenül teljhatalma legyen. A magyar ellenzék felelős azért, hogy mindezt utólag is legitimálja, és vállalkozik arra, hogy a parlamenti színjátékban a törvényesség hamis látszatát adja a diktatúra intézkedéseinek. Senki ne higgye, hogy könnyű az ellenzéket legyőzni. Akik az ő státuszukat veszélyeztetik, azok ellen tudnak elszántan harcolni. Ők csak Orbán ellen nem tudnak harcolni, onnan csak a pénzt várják.
Eladott Ország
Kunhalmi Ágika ugyan mit akar a sok tök jó fejjel együtt, a Jobbik nélkül? Hogy jön ki a matek az orbán rezsim leváltására? Megmondom sehogy, csak a havi képviselői fizetése, ja és a havi menstruációja.
png
Kell a pénz kalácsra.
Ezért nyomorodik, hal meg idő előtt a szeretted.

Szerinted Kálmán Olgát mennyire érdekli, hogy mi történik a világban, amíg évente 50 milliót keres?
Kálmán Olga keresztbe-hosszába leszarja, hogy mi történik a világban, vagy veled, személyesen.
Vágod, geci!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.