Három plusz két helyettese lesz, leosztották a többi posztot is.

Megvan a Jobbik frakcióvezetője, megalakult a párt parlamenti frakciója
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Megalakult a Jobbik parlamenti képviselőcsoportja, frakcióvezetőnek Gyöngyösi Mártont választották

- jelentette be Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő csütörtökön, az ellenzéki párt rácalmási kihelyezett frakcióülését követően.

Mirkóczki Ádám közölte, hogy Gyöngyösi Márton munkáját két általános frakcióvezető-helyettes – Volner János és Farkas Gergely – mellett további három frakcióvezető-helyettes és egy frakcióigazgató segíti. Utóbbi Bana Tibor lesz, aki alapvetően adminisztratív feladatok lát majd el.

Az MTI kérdésére elmondta, hogy a parlament alelnökének Sneider Tamást jelölik.

Gyöngyösi Márton közölte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság elnökének Mirkóczki Ádámot, míg a vállalkozásfejlesztési bizottság elnökének Z. Kárpát Dánielt jelölik. Hozzátette, további hét alelnököt is jelölnek a bizottságokba.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nagyon sok értelmes fiatalember van a Jobbik soraiban. Mirkóczki Ádám és Z. Kárpát Dániel nekem mindig szimpatikus volt. Minden sallang nélkül, érthetően nyilatkoztak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Nagyon sok értelmes fiatalember van a Jobbik soraiban. Mirkóczki Ádám és Z. Kárpát Dániel nekem mindig szimpatikus volt. Minden sallang nélkül, érthetően nyilatkoztak.
Hellcat
Az az ellenzéki politikus amelyik beül a parlamentbe a fidesz mellé az nem ellenzéki többé számomra...aki legitimálja a fidesz csalással szerzett hatalamát az a tűzre való a fidesszel együtt.
nezelodo
@Shikari: Az ukrán, román stb kettős állampolgár szavazók nem jelentettek nemzetbiztonsági kockázatot? Pedig többen voltak, mint a parlamenti kettős állampolgárok!
nezelodo
@Shikari: Na ez meggyőző, a lényeget érintő válasz volt. Ehhez hasonlót vártam a felettes agytrösztödtől. És nem sül le a képetekről ilyen hozzászólásnál a bőr... Persze mert megtehetitek, tudjuk. Ilyesmiket mondott a három osztályos párttitkár is az ötvenes években, amikor a kiskopasz volt az isten
nezelodo
@Shikari: Na ebből a válaszból sem derült ki miért tartanak. Huzzál bele, mert lázárul jársz.
Jozefina
Nem vagyok jobbik párti, de bízom benne, hogy a magyar nép és a haza érdekeit fogják képviselni, szemben orbán diktatúrájával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.