Nemcsak a gazdaságfejlesztés- és irányítás, hanem az uniós fejlesztések koordinációja is a Palkovics László vezette innovációs és technológiai minisztériumhoz tartozik majd a jövőben – értesült a hvg.hu. A volt oktatási államtitkár felel mindezeken túl az infrastruktúráért: energetikáért, útépítésekért is, a korábbi fejlesztési tárcától pedig csak a feladatok egy részét örökli, az államtitkárait és helyettes államtitkárait nem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez már régen világossá vált,hogy orbán már nem alkalmas arra,hogy valakivel is beszéljen/vitázzon,mert lesöprik,mint asztalról a morzsát.Ő már csak arra képes,hogy pl kampánynál Bivalybasznád-alsón beetesse a nénikéket,bácsikákat,akik elájulnak tőle.Brüsszelben behúzza fülit-farkát,és meghunyászkodik.Várható volt,hogy talál valakit,akit maga elé tol.Bár Palkovicsot pitbullnak nevezni?! Bár ha a kinézetét veszem...
bakegya
Értjük...EGY -VICS... egy echte PALKÓ.akit eddig a nemzetes biztonságos kosok képeztek NEKI KI és lett belőle egy harcképes tökös magyar PALKÓ,aki NEKI MEGY A BRÜSSZELI NAGYFALNAK !-ügyes,hogy ne a tolvajkirálynak kelljen benyelni a depresszív anyagot amit ő MAGA ,ORSOS VIKI kakált az EU POLGÁRAINAK ASZTALÁRA!-elül-dög-él ott a pad alatt is mondjuk mint itthon!!!
bakegya
@csipetke: tévedés-közölték vele -húzzon haza-nem tárgyalnak egy tolvaj szarkával A NÉPPÁRT KERESZTÉNY ERKÖLCSÉRE ALKALMATLAN ORBÁN VICCTOR!!!
csipetke
@bakegya: Úgy viselkedik orbán itthon,mintha az uniót ő irányítaná.Csak kifelejti a tényt,hogy már az emberek zöme haszálja az internetet.A hazugságok azonnal kiderülnek,és mégis hazudik,mint a vízfolyás.
simmering73
Pitbull? Ne röhögtessük már egymást. Kotorékeb.
bakegya
@csipetke: szerintem közölték vele,húzzon haza és állítsa helyre a jogállami dolgainkat de mindenek előtt a demokratikus jogharmonizációt az EU keresztény dem.NÉPPÁRTJÁHOZ MÉLTÓ ERKÖLCSI SZINTEN-nuku lopás és illiberós nacionalista szuverinitás,ha egyszer az EU TAGSÁGÁT A fityiSS NÉPPÁRTBAN AKARJA TARTANI-különben ki ba...onnan-TÁRGYALNI KÜLDJÖN MÁST -mert a németkancellár sem veszi fel a telefonjait sem-NA DE EZT NEM FOGJ NEKÜNK ITTHON SZÉTKÜRTÖLNI A FAXKALAP!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.