Ezren voltak kíváncsiak pénteken este három rocksztár-alkatú, jóképű fiatal fiú pécsi fellépésére (aka. a Felházra), akik között a szupersztár egyérte... „Találkoztam egy fiatal lánnyal, aki éjjeli műszakba ment dolgozni, de amikor meglátott, azt mondta, hogy itt van a teljes havi fizetésem, mert tudom, hogy jó célra, isten szolgálatára fogod fordítani – és én tudtam, hogy isten nem hagyja, hogy ez a lány másnap éhezzen” – egy helyes, sőt kifejezetten csinos fiatal budapesti lány mondta ezt kissé megszeppenve pénteken este a pécsi Lauber Dezső sportcsarnok színpadán a mintegy ezerfős közönségnek. A Felház tartott olyan nagyrendezvényt, istentiszteletet, térítést, amelyre Pécsett eddig még nem volt példa.

Forrás: szabadpecs.hu
Feltöltő: nevemnick
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Én azt hiszem, hogy már csak ez hiányzott: mindenféle betegségeket gyógyítani és téríteni és közben azt mondani, hogy nem akarunk a Felházból karriert csinálni, nem lesz belőle sem gyülekezet, sem egyház, sem felekezet, és pénzt sem akarunk kivenni belőle. Sajnálom, biztos az én készülékemben van a hiba, de aki kézrátétellel és imával tartja elképzelhetőnek a rák gyógyítását, azt én bármilyen aljasságra képesnek tartom. Nem azért, mert a miniszterelnök fia, hanem mert embereket megvezetni a hit, a vallás, a kereszténység fegyverével a kézben, legalább akkora bűn, mint politikusként tenni ugyanezt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ha ennyire ráérsz és jódolgodban már nem tudsz mit kezdeni magaddal és ha – állítólag – amúgy is kiválasztottnak érzed magad, akkor bőven elég lenne annyit felfognod: isten valószínűleg beérné azzal, ha egy ennél jóval emberségesebb helyen élnénk itt mindannyian, ki-ki a maga módján és hitében. Anélkül, hogy Felházakban dicsőítené a mindenhatót, anélkül, hogy meg akarná téríteni a másik embert. Azért kellene egy jó szót szólnod, hogy nem kell ide nekünk a butító önkényuralom, az egyház politikai szerepvállalása, a másik ember köpködése, az ellenfelek rugdosása. Ne a fiatalok agyát próbáld átmosni, hanem beszélgess el a drága jó édesapáddal és több mint egy fél ország hálás lesz neked. A harácsolás, csalás, hazudozás, megtévesztés, az ellenkező hitű és meggyőződésű emberek eltaposása ugyanis nem keresztényi cselekedet. Jó lenne, ha ezt a nagyfene megtérést előbb szűk családi körben kipróbálni. Köszi. Arra meg gondolni sem merek, hogy valami jó üzlet áll ennek az ájtatos szektásodásnak a hátterében. Tényleg nem akarok erre gondolni, de az illetékesek mindent megtettek azért, hogy ilyen gyanakvó legyek. Sajnos.
Jozefina
Alma nem esik messze a fájától. Ő épp olyan aljas, mint a kedves papa. Nem véletlenül találta ki apuci, hogy mostantól keresztény államot épít!!! Az ezres "tömeg" pedig majd észheztér, ha nem jut már drogra!!!
papa.49
Nocsak ez már kimeríti a szekta fogalmát !!!
nevemnick
@papa.49: fociedzőként nem volt jó Afrikában :D, most majd a ,,hit"-es társaságtól kap instrukciókat a gyülevész gyülekezet lehúzására.
papa.49
@nevemnick: Kíváncsi csak arra leszek mennyi állami támogatást fog zsebre vágni a kis suttyó !!!
Eladott Ország
Az Orbán-dinasztia keze már a mennyekbe is elér? OPNI bezárva, szétengedett kezeltek szabadon garázdálkodnak, és a sok lelkiszegény követi Őket...Na nehogy már egy beképzelt idióta hülye gyerek agyament látomásai határozza meg egy ország gondolkodását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.