Orbán Viktor Mihály, aki immár az életfogytig tartó miniszterelnökségét jelentette be a kormányfői beszédében, mostantól kezdve nem ifjúkommunista, nem "meggyőződéses kommunista", nem liberális és nem fiatal demokrata - hanem kereszténydemokrata.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
HÁT ENNYIRE NE REKESSZEN MÁR KI BENNÜNKET A SAJÁT HAZÁNKBÓL A MAGASSÁGOS ÚR ISTEN.
bakegya
HÁT ENNYIRE NE REKESSZEN MÁR KI BENNÜNKET A SAJÁT HAZÁNKBÓL A MAGASSÁGOS ÚR ISTEN.
Commenter
@bakegya: azt tette és teszi. Fullosan hibbant kretén. Amíg egyetlen egyház is mellette van addig ezzel az új, kereszténydemokráciába mártott nép-nemzeti szocializmussal is vígan ellavírozhat itt a politikában. 30 évig tűrtük ennek a szennyládának minden megmozdulását, köpönyegforgatását, uszítását, rendbontását, alkotmányos megdöntésére tett kisérletét majd a kisérletét. Meddig tűrjünk még? Ki ez a jóisten honnan tudja szalajtotta senkiházi? Már 1989-ben többször is fenyegetőzött, nyíltan és nem olyan nyíltan, tessék:
"A Fidesz tiltakozik az ellen, hogy a kormány még a választások előtt meg akar állapodni a szovjet csapatok kivonásáról...erről csakis a szabad választások után kinevezett kormány jogosult megállapodni...csak annak lesz ehhez erkölcsi tőkéje!
Az Ön kormányának, mely nem szabad választás eredményeként nyerte felhatalmazását, nincs morális alapja arra,hogy e legelemibb nemzeti értékeinket érintő kérdésben kész helyzet elé állítsa a az új parlamentet.." (by OV) Van még tovább is, de nem másolom be a magát új messiásnak képzelő anti-Krisztus levelét, úgyis ismerős a "mi,=én a kizárólagos magyar" féle szemét retorika. A fenyegetett célszemély itt Németh Miklós miniszterelnök volt, székfoglaló beszédében Orbán csütörtökön már az egész országot megfenyegette, és megint mindent kisajátított és kizárólagosan a magáénak tulajdonított. Aljas, alávaló szemét szennyláda!
simmering73
"A Fidesz a parlamenti istentisztelettel megadta a köztársaságnak a kegyelemdöfést. Sokan nem vették észre, hogy ezzel a szimbolikus aktussal vetettek véget a szekularizált állam, a világnézetileg semleges köztársaság, az egyház és az állam szétválasztása elvének és még a maradék látszatának is. A parlamentből templomot csináltak, magukból pedig papokat."
nepszava.us/bartus-laszlo-parlamenti-mise-orbannak/
Commenter
@simmering73: Jogi s
zempontból már akkor legyilkolta a köztársaságot, amikor fölrúgta, eltörölte az Alkotmányt majd az országot önhatalmúlag átnevezte Magyarországgá.(vö: mi, magyarok, én aki minden magyar nevében beszélek, bla, bla, bla). Csütörtökön bebetonozta pártját és hatalmát ez a szalonképtelen neo kommunista neo faschista.Önmagára Isten áldását kérte az országra a poklot hozta...de csak szerinte ámen, nagyon remélem!
Commenter
@Commenter: "kísérletét...majd kisérletének kivitelezését és beteljesítését."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.