A Lázár Miniszterelnökségét megöröklő képviselő miniszteri meghallgatásán arról beszélt, még idén csinálnának egy budapesti stratégiát, az önkormányzatiságot pedig nem számolják fel. A jobbikosok Lázárt dicsérték.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Eriksson: 07:33, meg a bevezetett 40 új adónem.Nem akartuk fizetni a 300 Ft-os vizitdijat,éves szinten max 6000.-Ft-ot, orbánék 2010-ben azzal kezdték,hogy megemelték az egészségbiztositási járulékot 1%-al. Számold ki a minimálbérre.Sok-sok ilyen kis "apróság", aztán kiderül, hogy a magyar bérterhek ,és az adózott jövedelmek +terhekkel történő megterhelése magasan veri az európai mezőnyt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Vedd le a narancsos szemüveged fütyi oszt. mindjárt látsz egyet,mást, persze tudom kurvára nem érdekel a valóság benneteket, de ne feledd a KÖLTŐ szavait, megfordulhat a felállás, hamarább mint gondolnád !!!
Nessy
Ha vissza emlékezünk, a nyolcvanas évek elején sem gondolta senki a Szovjetunió felbomlását, és megtörtént!
Hellcat
@Eriksson: @1magyar: Én is ismerek ilyen embert, ugyan ezt kérdezte ő is...mit gondoltak, hogy kinőtt a lába? Vagy akinek elhunyt az édesapja és szoctámért áll sorba...ott is megkérdezte mikor elutasították, hogy szerintük feltámadt vagy mi?
kereső
@Eriksson: Nem érdemelsz tisztességes választ.Tiketbaszki!
Eriksson
@Hellcat: Erről van szó. Némely tisztviselő azt hiszi, hogy ő a mindenható és bármit megtehet.
colibri
Narancsködben semmi nem látszik a fidessen kívül. Gulyás Gergely az a fajta seggnyaló, aki soha nem gondolkozik, csak megy a vezérbirka után és még oldalra se néz, hátra meg pláne nem. De nem is tudna, mert a feje beleszorult gorbánba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.