Sajnos ez az igazság! Gyurcsány fóbia ez a súlyos betegség sújtja Magyarországot a normális ember nem érti hogy miért és ehhez Öszödnek már aligha lehet köze. Ebben a betegségben többnyire a magukat értelmiségnek vallók egy része szenved, de nem csak őket sújtja hanem a politikai elit jó részét és talán a lakosság jó részét is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Bocsánat elfeljetettem a fő mondatot: természetesen Gyurcsány a hibás.Főleg azért,mert megszületett,és igaz kihivója -ellenfele lehetett volna orbánnak, ha Magyarország tényleg Európához szeretett volna tartozni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Én azt várom Gyurcsánytól szólaljon már meg, mit és mennyit kért tőle 2014-ben a frakciótagságért a "megélhetési"!!!
Miért nem figyelmeztette Karácsonyt, vagy Molnárt?!
tudode
Elvonatkoztatva attól, hogy milyen MINŐSÉGŰEK vannak/voltak a már kipróbált, és új hús a p o l i t i k u s i .. felhozatalban,NÉV SZERINT, elgondolkoztató, hogy 30 év alatt NEM NŐTT FEL A TÁRSADALOM, hogy .. m i n ő s é g e t , azokat kellene FELKÉRNI a képviseletére, akikben van tisztesség, kurázsi, tudás, emberség, mivel NAGY ELSZÁNTSÁG, RÁTERMETTSÉG kell ahhoz, hogy bárki felvállalja a családján túl .. e g y.. o r s z á g ..ÉLETÉNEK .. jobb, v rosszra (ÉLHETÓVÉ/ÉLHETETLENNÉ) fordítását!
.
Nem bő a választék, de azért .. I D Ő V E L ..rá "kellene döbbennie az ország azon választópolgárainak valójában az ő 1/4-ükkel VISSZASODRÓDIK az ország egésze, mivel
.
--- a STADIONERDŐK ÁRNYÉKÁBAN olyan mély szegénységben él az ország, amelyre csak a háborúk után volt példa, azon is el kellene gondolkozniuk, hogy OLYAN ACSARKODÓ HÁTSZÉLBEN szolgáló miniszterelnök/ök)
.
--képesek voltak - többek között 800 km autópályát HAGYNI MAGUK UTÁN, oszt
.
-- ami van a KISPADRA KIÜLŐ MARI NÉNIK, és Józsi bácsik a rezsim HASZONÉLVEZŐIVEL együttesen .. a k a r a t á v a l, akinek az ég világon nem fontos semmi, csak a .. k i r a k a t .. térkövezés, és a KLÁNJUK vagyonának gyarapításával .. B E T O N T E K N Ő K ..építése, amelyből NEM PROFITÁL az ország.
.
Összességében a 13. éve regnáló jóvoltából AKI TEHETI EMIGRÁNCS lesz, és kérdés az, hogy 2030-ra lesz-e AKI LEKAPCSOLJA az ORSZÁG kapcsolóját!.
tudode
@tudode: .
Bocs. Kihagytam egy szereplőt,
.
-- azt, aki EGY ÉV ALATT a világválság közepette MEGMENTETTE az ország gazdaságát, úgy átadva a KORMÁNYRUDAT ennek a KÖZJOGILAG érvénytelenűl mesterkedő tsaságnak, hogy még .. d í c s é r e t b e n ... is részesítette az, aki ÖRÖK GYERMEKI FELFOGÁSÁVAL arról ... á l m o d o z i k, hogy az EU 0,2%-ot kitevő .. u t o l s ó k ... között kullogóként ő lesz az EU nem tudni mi-CSODÁJA abban az országban, amelyet ACSARKODÁSÁVAL, stb-vel úgy elbazilikázott, hogy ha sikerül tőle megszabadulni .. ELŐRŐL KELL KEZDENI A DEMOKRÁCIA ÉPÍTÉSÉT!
papa.49
A Gyurcsány NEM VALÓ POLITIKUSNAK, ez az igazság, túlságosan hisz az emberi szóban, a politikus meg még a leírt szót is meghazudtolja, és ez okozta a vesztét is ...
relatív
@Eriksson: Lehet teríteni a rosszabbnál rosszabb - tele hamis állításokkal, félremagyarázásokkal, és a jelenlegi regnáló szája-íze szerinti demagógiával - regnáló-nyaló írásokat, de az igazság mégis abban van, hogy fosnak a volt miniszerelnök úrtól a kisebbségi komplexussal küzdők !
relatív
@papa.49: Lehet ebben igazad, de mégis a cikkben írtak miatt van az a nagy ellenérzés, melyet a média - nem nagyon tévedek, ha tudom kiknek az érdekében - nap, mint nap a nyájas olvasók, hallgatók szájába rág, a volt miniszterelnök urat kedvezőtlen összefüggésbe említve... IS !
papa.49
@relatív: Egy biztos nagyon hatásos volt a semmilyen, meg a navracsicska által vezényelt lejárató kampány, és persze ő maga is követett el hatalmas politikai hibákat !!!
Eriksson
@relatív: Lehet szeretni vagy nem szeretni valakit, de történéseket figyelmen kívül hagyni vétek.
Bár a szerelem vak. :)))
Yoda69
Gyurcsanyt az oszodi beszed ota tisztelem es tartom nagyra.
Csak a gyenge elmejuek nem fogjak fel a beszed ertelmet.
kisrigó
@papa.49: Annyira cinikusak vagy hülyék voltak, hogy el is dicsekedtek a rájuk bízott nagyon "becsületes" feladattal! Az én szememben tökéletesen bizonyították ezzel (is), az emberi silányságukat.
egyvandor
@papa.49: Magyarországon a politikai elit nem tűri az olyanokat aki nem áll be közéjük a sorba. Pártállástól függetlenül, csak az egyedek szégyenérzete tesz különbséget, mindenkit kiutálnak maguk közül aki önös érdekeiket sérti. Nem GyF az egyetlen akit kikezdett az "elit" és nem is ő lesz az utolsó.
Ami fontos ebben és az ehhez hasonló ügyekben, hogy meg sem próbálják politika tisztességes eszközeivel megnyerni a csatát. Pedig GyF főleg az elején nagyon amatőr módon politizált, ötletelt és csapatot sem tudott építeni pozíciójának védelmére. Igaz Gorbán hűbéres rendszere ellen ez nehezen ment volna.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 11:58
Bár a szerelem vak. :)))
Te már csak tudod,mint vezéred kéz és mást nyalogató hűséges kutyusa.:))
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Naná! Hányszor olvastál tőlem szerelmes hűségnyilatkozatot a Fidesz vagy a Me. felé? Nekem egy szerelmem van. Erikssonné.
Eriksson
@Yoda69: 12:09 Valóban nagy teljesítmény volt az öszödi beszéd, akárhonnan nézzük. Jól lejáratta a pártját, magát, az egész kormányzati struktúrát. Emiatt robbant ki a "nagy forradalom", a tüntetések sorozata, az önkormányzati választások végkimenetele. Ennek következtében omlott össze a szocik légvára, melyet azóta sem sikerült visszaépíteni.
Ha akkor lemond, talán másként fordult volna a történelem kereke, s mostanra nem a Fidesz lenne az egyeduralkodó.
Eladott Ország
“1990-ben még a legígéretesebb ország voltunk az Elbától keletre. A világ elsősorban tőlünk várta, hogy példát mutassunk a többi átalakuló országnak. Hogy lehetett ennyire elrontani mindent? Hogy nem tudtuk megőrizni és kihasználni a lépéselőnyünket? Nem az akarat hiányzott. Minden rendű és rangú ember azt kívánja, hogy hazája gazdag, befolyásos és erős legyen. Ha nem hazaszeretetből, akkor önérdekből. Hisz mégiscsak jobb egy nagy szemétdombon kakasnak lenni, mint egy kicsin. Nem, nem akaratból volt kevés, hanem a képességből. Abból viszont ijesztő mértékben.” Az idézet A féltudású magyar elit című írásból való, szerzője Publius Hungaricus, civil nevén Orbán Krisztián. Miért Gyurcsány Ferenc a legnépszerűtlenebb politikus? Miért gyűlöli a nép és miért retteg tőle a többi politikus, élükön most a szegedi harsány tejbetökkel? Mert egyedül ő lóg ki a sorból. Ő tényleg azt akarta, hogy hazája gazdag, befolyásos és erős legyen. Minden, amit tett, ennek a célnak az irányába mutatott. Csak nem jól csinálta. Éppen azt nem vette figyelembe, amit fentebb leírtam. Hogy ez a nép nem szereti, ha valaki beismeri a politika hazugságait. És még annál is kevésbé szereti, ha valaki be akarja fejezni a hazudozást. Mert akkor esetleg azzal is szembesülni kell majd, hogy milyen ez a nép, milyen Magyarország történelme, és mindez a jelen helyzetben mire tesz minket alkalmassá a világban és benne főképp itt Európában. Hogy úgyszólván mindenen változtatni kell. Elsősorban a hazudozáson, a szüntelen öncsaláson.
Yoda69
@Eriksson: Ti fideSSesek rendkivel erdekesen latjatok es itelitek meg a szituaciot.
Gyurcsanynak valoban az volt a celja hogy felrazza a partot a tobb evtizedes szunnyadasbol. Tagadhatatlan hogy ez sikerult neki.
A beszed nem a nyilvanossagnak keszult, csak egy Sz.K. monogramu egyen felvette, majd gondolom jo penzert es egyeb igeretekert atadta a fideSSnek, akik ezt a beszedet megnyirbaltak, manipulaltak es ami a csovon kifert toltak a median at a lakossagnak. Azok jo resze persze ezt beszopta, ezen nincs mit csodalkozni, hiszen ezert is tudott nyerni a fideSS, mert a lakossag fele, a nem letezo migrancsoktot, retteg, de retteg a pirezektol es a pomogacsoktol is ha orban mondja nekik hogy azoktol is rettegni. Az ilyen kohulyek tartjak hatalomban orban, annak ellenere hogy aloluk is ellopja a szeket a fideSS.
Az pedig hogy forradalom lett volna az eros tulzas. A kubatogabor altal megszervezett fradi szelsojobb es kopasz ultrak vittek a tuntetesek magjat, amihez sok tizezer megtevesztett ember csatlakozott, akik csak annyit ertettek meg az oszodi beszedbol, hogy "kurva-orszag".
Eriksson
@Yoda69: Na igen, "mi" Fideszesek így látjuk. És "ti" (kik is?) egészen másképpen.
Ha nem tudnánk a következményeket, akkor még hihető is lenne a feltételezés amit leírsz.
Ha tárgyilagosan nézzük a dolgokat, akkor a világon Gyurcsányt kellene leginkább gyűlölni, mert neki köszönhető a Fidesz térnyerése.
Yoda69
@Eriksson: Ez demagogia. Te is tudod jol. A fideSS szervezte a zavargasokat 2006-ban, sot ok meg az eles fegyver hasznalatat is koveteltek a kormanyon, nem csak gumilovedekeket.
Az hogy 2010-ben a fideSS nyert annak lehet reszese az oszodi beszed is (mintahogy a gyengeelmejueket konnyu megfelemliteni a pomogacsokkal), azonban ketlem hogy csak annak lenne koszonheto.
Viszont az utana kovetkezo fideSS valasztasi gyozelemek, mar az egyoldaluan megvaltoztatott valasztasi rendszernek, es a csalasok sorozatanak koszonheto. Na meg persze az ellenzek toketlensegenek, foleg az LMP es a jobbik oldalan.
Eriksson
@Yoda69: Ha így gondolod, akkor jól van, nekem mindegy.
kereső
"Ha tárgyilagosan nézzük a dolgokat, akkor a világon Gyurcsányt kellene leginkább gyűlölni, mert neki köszönhető a Fidesz térnyerése."-meg a gondolkodni képtelen ,"puszták népe"mentalitású embereknek, meg az mszp azon promineseinek,akiknekGyurcsány valamilyen módon a tyúkszemére lépett-vagy c sak sértette az érdekeiket, /Shcmuk Erzsébet/az orbán nyomában lihegő értelmiség?-nek,meg ujságiróknak-akik semminek utána nem járva szajkózták orbán-fidesz papagájainak szövegét,elhitetve mindenkivel ,hogy úgy igaz minden ahogy orbánék mondják.Tényleg,úgy volt igaz mindaz amit orbánék szajkóztak,minden ?Gyurcsány volt a diktátor? a hazaáruló putyin csicska?az ország eladósitója,tönkretevője?-és mondjuk mi van az önkormányzatok adósságával?2006-tól fideszes volt az utolsó tanyai önkori is.
Vagy tudja valaki,hogy a csoldálatos fideszes lakás kamattámogatás mennyivel terhelte a büdzsét,vagy Medgyesi 2x 100 napos programja?,a szociális népszavazás után az orvosoknak visszapótolt kiesett vizitdij,a saját erőből megépitett autópályák,a hidak,a kórházak elkezdett rekonstrukciója?-és nem jött be többb ezer milliárd Ft eus támogatás.És már csak egy adat: 2009-ben amikor lemondott Gyurcsány a konvergencia programnak megfelelően már 4,9 % volt az államháztartás hiánya- a 2008-as válság ellenére, amit aztán Bajnai megtartott.Azt mondja Eriksson,hogy csak objektiven.Hát igen.
Akiben túl teng a demokrácia, nem kell ennek az országnak, orbán kell,meg semjén,meg rogán,meg habony.Meg a migráncsok,meg soros- pedig,lehet,hogy nem is soros,hanem párhuzamos.
kereső
Bocsánat elfeljetettem a fő mondatot: természetesen Gyurcsány a hibás.Főleg azért,mert megszületett,és igaz kihivója -ellenfele lehetett volna orbánnak, ha Magyarország tényleg Európához szeretett volna tartozni.
kulabombaafityiszre
@Eriksson:ma, 13:43
Jól van "igazmondó" kiskutyus(palotapincsi):))
papa.49
@kereső: Említed a Shcmuk kartársnőt tudomásom szerint ő volt aki a muníciót szolgáltatta a Sukoró perhez, ennyit a az lmp. s nagysádról !!!
Azt még a csuti is elismerte, hogy a gazdasági világváltság ellenére jó kondícióban vette át az ország irányítását, ám ami utána jött az már az ő saruk, az ,,Ő ELMÚLT NYOLC ÉVÜK,, !!!
Mostanra el is tapsolták az összes suskát, szerintem a mnb. kong az ürességtől, pénz nincs már mind átalakult ,,magánvagyonná,, !!!
kereső
@papa.49: igen, és az a Tátrai ,aki váltotta a nagyságát,most börtönben ül,egy olyan "bűnért",amit meg sem történt.
papa.49
@kereső: Meg a Császi is, a bűnük az volt, hogy nem hazudták azt amit a hatalom hallani akart, na most akkor miért kellene az lmp. nek hinni ha ilyen ,,emberek,, alkotják ???
Visszatérve a Gyurcsányra, ő azt hitte, hogy a csapat aki mögötte állt, valóban mögötte áll, pedig NEM, a háttérből a volt pártpénztárnok keverte a kártyát, meg a ,,mamelukok,, az olyanok mint a szekeres, meg a baja, meg a szili, (aki nem mozdony) !!!
Lehet, hogy a Cyurcsány irányítása alatt rossz volt, de az elmúlt 7 év SOKKALTA ROSSZABB VOLT, ÉS EGYRE ROSSZABB IS LESZ !!!
kereső
Ezt nem tudtam,nem ide hozni- Ady az örök!
papa.49
@kisrigó: Tudod nem is fűztem nagy reményeket a választásokhoz, látható volt mindenki csak a megszerezhető bejutás érdekelt, semmi egyéb, ahogy civakodtak a médiában az is gusztustalan volt !!!
Még el kell telnie egy kis időnek mire vagy megbukik a csuti rendszere gazdaságilag, vagy kikerül valaki aki az élre tud állni, és ez a sok ,,megélhetési politikus,, kiesik !!!
Amíg ezek itt kavarják a trutymót, addig itt változás nem lesz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.