Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt vádat emelt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség egy 27 éves osztrák férfi ellen, aki tavaly nyáron arcon ütött, lökdösött és rángatott egy kalauzt a Győr-Moson-Sopron megyei mosonszentmiklósi vasútállomáson – tájékoztatta a megyei főügyészség kedden az MTI-t.

Nagyon nagy bajban az osztrák férfi, aki megverte a kalauzt

A közlemény szerint a vádlott ittasan, jegy nélkül utazott a vonaton, amikor a kalauz Mosonszentmiklóson leszállította. Az ajtó záródása előtt azonban a férfi visszanyúlt a vonatra, arcon ütötte a jegyvizsgálót, lerántotta a peronra, lökdöste, rángatta, amitől mindketten elestek.

A kalauz nyolc napon belül gyógyuló hámhorzsolásos sérülést szenvedett.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mi az a nagyon nagy baj? Az ejnye-bejnye?
cikicakk55
@simmering73: Na pont ezt akartam én is kérdezni. Mi az a nagyon nagy baj? Amennyiben büntetlen előéletű,úgy kap egy kis enyje-bejnyét és talán valami kártérítést a vasutas. Na meg a perköltséget a nyakába varrják,de egy Osztráknak a Magyar árak nem jelentenek akadályt.
egyvandor
Ha nyugdíjas lenne és mercédes-szel vétett volna a törvény ellen, talán megúszhatta volna. Létráról biztosan gondoskodtak volna ha "jó" ügyet szolgált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.