A KDNP frakcióvezetője szerint "a politikai marketing mesterei felhasználva a piaci tapasztalatokat nem csak meggyőzni igyekeznek, de manipulálni is. " "A demokrácia a nagykorúság rendszere," mondta a KDNP frakcióvezetője a Gondola.hu-nak adott interjújában. Vissza is lehet vele élni, tette hozzá Harrach Péter. Szerinte az egyik ilyen visszaélési lehetőség a politikai manipuláció. "A politikai marketing mesterei felhasználva a piaci tapasztalatokat nem csak meggyőzni igyekeznek, de manipulálni is. Ez azoknál be is válik, akik még messze vannak a nagykorúságtól,"

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez a rendszer már csak nyomokban tartalmaz demokráciát,és a fidesz keményen dolgozik azon,hogy még ezeket a nyomokat is eltűntesse.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Shikari: Sokat hánytál ki??? Vagy hasmnésed is volt???
picike1
@tulipan: kedves tulipán nem azért vagy az oldalon bent hogy mindenkit csesztes világos ha nem tudsz okosat komnetelni az nem baj fogd be a szád és hallgass nem otthon vagy világos remélem ez !
tulipan
@picike1: Bocs, de ki az a MINDENKI???
nemfideszes
Harrach Petyát sem az eszéért tartják...
papa.49
@nemfideszes: Nem hát hanem az igenhosszú, és nagyon selymes nyelvért !!!
Clavigo
@Shikari: Leszopsz oláh,,,vagy kiiszod pohárból ?? Egy " short time-ra " jó vagy nálam bérszavazó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.