A KDNP frakcióvezetője szerint "a politikai marketing mesterei felhasználva a piaci tapasztalatokat nem csak meggyőzni igyekeznek, de manipulálni is. " "A demokrácia a nagykorúság rendszere," mondta a KDNP frakcióvezetője a Gondola.hu-nak adott interjújában. Vissza is lehet vele élni, tette hozzá Harrach Péter. Szerinte az egyik ilyen visszaélési lehetőség a politikai manipuláció. "A politikai marketing mesterei felhasználva a piaci tapasztalatokat nem csak meggyőzni igyekeznek, de manipulálni is. Ez azoknál be is válik, akik még messze vannak a nagykorúságtól,"

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez a rendszer már csak nyomokban tartalmaz demokráciát,és a fidesz keményen dolgozik azon,hogy még ezeket a nyomokat is eltűntesse.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Harrah elkotyogta, hogy gondolkodnak a világról

na jó – ahogy manapság szokássá vált – másokat vádolta azzal, amit ők követnek

A gondola.hu-n jelent meg az interjú „Liberális kontra kereszténydemokrácia
Válaszol Harrach Péter KDNP-frakcióvezető
Kereszténydemokraták vagyunk és régi vágású kereszténydemokráciát építünk – fogalmazott negyedik kormánya megalakulásakor Orbán Viktor miniszterelnök.” címmel, azzal a feltett szándékkal, hogy elmagyarázza „mit is jelent a demokrácia a liberális értelmezéstől eltérően a kereszténydemokraták olvasatában?”!
Mit is mondjak lenyűgöző dolgokat mondott:
„a demokráciával is vissza lehet élni. Egyik lehetőség a manipuláció. A politikai marketing mesterei felhasználva a piaci tapasztalatokat nem csak meggyőzni igyekeznek, de manipulálni is. Ez azoknál be is válik, akik még messze vannak a nagykorúságtól.”
„Mondanivaló nélküli hatalomtechnikusi viselkedés, irigység- és gyűlöletkeltés. Végül legnagyobb veszélyt a demokráciára napjainkban azok jelentik, akik magukat (liberális) demokratáknak nevezik, de tesznek a demokrácia játékszabályaira.”
„Úgy is értelmezhetjük a konzultációt, hogy a kormány kimondja véleményét, és megkérdezi, egyetértünk-e vele. A kérdés alkalmat ad a „nem”-re is. Ez a demokrácia kockázata. Ezzel az eszközzel csak fontos ügyben és ritkán lehet élni.”
És a lenyűgöző végszó: „Az áldemokrácia sajátja, hogy a pillanatnyi közhangulathoz folyamatosan alkalmazkodik. Ezzel működésképtelenné teszi magát. Egy országnak határozott és koncepcióval rendelkező vezetésre van szüksége. Ez biztosítja a hatékonyságot. A jó vezető határozott és demokratikus. A kettő egyensúlyát a politikus személyes felelősségtudata adja”! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ahogy egy barátom megjegyezte: unortodox elképzelés kerszténységről és demokráciáról
bakegya
Félhetitek az Isten nyilát -kinyilatkozta a vén buldog!Mert ha nem-kipusztultok-MI ADJUK A gecit-ti meg szülni fogtok-vagy megpusztítanak titeket a migrik VÁLASZTOTTAK A MAGYAR ZEMBEREK-ORSOS VIKI addig baxogasson titeket amíg bírja-a többi mind ki lesz tiltva ISTEN NEVIBEN-magyar asszonyok és lányok térdre!!!
dr. prédikátor
Hogy baszna már meg egy rakás migráncs!!!
csipetke
Ez a rendszer már csak nyomokban tartalmaz demokráciát,és a fidesz keményen dolgozik azon,hogy még ezeket a nyomokat is eltűntesse.
Gauntlet
Ti csak tudjátok: megszegtétek kapásból az összeset, voltatok már KISZ-esek, konzervatívok, ill- liberálisok, most épp kereszténydemokraták akartok lenni.
tulipan
@Shikari: Te aztán, tényleg csonthüólye vagy!!!
dr. prédikátor
@Clavigo: Nem! Még csak nyalt és szopott!!!
Clavigo
@dr. prédikátor: :) :))))))))))))))))))))))
álomgép
A Harrach Péter terv: A parlamentben halok meg két hülye felszólalásom között... vagy után... vagy előtt... vagy valamikor.
(tolatóradar van a járókertemen jeligére)
nevemnick
Azért már nem kellene demens kecsegékkel (e=ö) feltölteni az ország gyülevész hadát.
Sámannus
@Horizont: Libázós geci. MIt várjunk tőle? Manipulációt, amiről pofázik.
Nessy
Hollik, Harrach után már csak Semjén hiányzik, és meg is szólal a nem létező párt minden tagja! Versenyezhetnek, melyik mond nagyobb hazugságot, Isten nevében!
verőce21
Az ifjúság, amelynek lázadása a ’60-as években elfordult a hagyományoktól és hittek egy új civilizációban, ami a jelen és az addig létezett civilizációk rombadöntése volt, a "normális” megtagadása árán valósult meg. Az Ösztön és az Értelem helyett a társadalomban az Erósz uralkodik, az embereknek nincs szükségük többé a munka árán szerezni az élet értelmét a kielégülést, a szexus nem a fajfenntartás mechanizmusa, hanem a gyönyör és a szépség médiuma.
Az emberek szabadon élvezik az életet, minden gondjuk a Játék és a Gyönyör, ezt fennen hirdették az előimádkozók, a kor legnagyobb beat- és rockbandái. Az Erósz és technika elvégzi és megteremti ami kell a Tökéletes Szabadságoz.
Ez jól hangzott a hatvanas években, az amerikai és európai ifjúság a zászlajára írta: "Legyetek józanok, követeljétek a lehetetlent!”
De az "egydimenziós ember” hamar feleszmélt, hogy egy jobb civilizációhoz nem elég szőröstül-bőröstül a barikádokon megsemmisíteni a létező civilizációt, hanem a nemzedék, ha jobbat és szebbet akar, be kell épüljön a meglévőbe, és belülről változtasson rajta.

A fentieket csak azért írtam, mert a társadalmi-politikai változásokhoz is hasonlóan vezet az út. Nem elég a diktátorokat, a rendszert romba dönteni, ha nincs további cél, úgy áll majd a nép tétován, mint hőzöngők a TV-székház büféje előtt.
A Valóság erősebb, mint Erósz.
csipetke
@Horizont: 9:34 Hát igen,de biztos nagy a család,oszt még menni tudnak,ki nem lehet őket paterolni a parlamentből.Egy kicsit arra emlékeztetnek,mint amit egyszer régen lehetett olvasni,hogy meghalt a nagymuter,fagyasztóban tartották,és mikor jött a postás a nyugdíjjal,kitámasztották az ablakba,még valamelyik családtag felvette a lóvét.A fidesznek meg az ilyenek kellenek,azt ismétlik,amit a gazdi betanított nekik.
magyarbakancs
"Harrach Péter: A demokráciára napjainkban azok jelentik a legnagyobb veszélyt, akik magukat liberális demokratáknak nevezik, de tesznek a demokrácia játékszabályaira"
Az idősödés sajnos néhány emberen meglátszik.
Elbutulás valakinél lassú ,valakinél gyors.
De a fenti úrnál nem elég gyors.
Macskaszem
Melyik liberális, csak nem a Fodor nevű pióca? Mert akkor egyetértek.
RonaGyuri
@Macskaszem: így van, sőt nála is nagyobb veszély az a dagadt törpe, aki vagy 10éven át az internacionáléjuk alelnöke volt! =))
tulipan
@Shikari: Még minditg jobb, mintha olyan hülye ZOMBI lennék,mint amilyen Te vagy! Fújjjj!
kereső
Harrach úr.Önöknek a "demokrácia" olyan ,mint ördögnek a tömjén.Hogy meri a szájára venni?Ön nagyon jól elvolt Kádár "proletárdiktatúrájában"IS!
RonaGyuri
@Shikari: Mond te szerencsétlen nem baj, hogy szerinted mindenki, aki lkpes és hajlandó gondolkodni az antimagyar??? Ez taxatíve nemzet-gyalázás! =))
RonaGyuri
@Shikari: annyira buta vagy, hogy nem is érted! =))
Egyébként nem vetted észre, hogy nem a többség, hanem csak egy retardált dagadt törpe akaratát szajkózod? =))
Nessy
Na, most kérem vissza a tandíjamat!
Ha jól értem, akkor a levelezőtagozatosokkal és a voks turistákkal elért 49% az elsöprő többség! Az 51% az "antimagyar"!
Hurrá! Megint sikerül osztály ellenséggé válni!
RonaGyuri
@Shikari: jól áll neked ez a bolsevik duma, jól illik a dagadt törpe félistened alfelének nyaldosásához! =))
Clavigo
@Shikari: Térdelj a " hatalom " elé,,oszt tedd a szádat hasznossá.
RonaGyuri
@Shikari: oh igen tudjuk, hogy számodra Hol a boldogság mostanában? Orbán méretes potrohában, ahol te csak átszellemülten nyalsz, és nyalsz! =))
csak úgy....
@Shikari: tibike! vannak szórakoztató hülyék és vannak unalmasak,-sajnos te az utóbbihoz tartozol ! ;)
Eladott Ország
A demokráciával vissza is lehet élni, ti már csak tudjátok, utolsó hazug bizniszkeresztények.Harrach elvtárs az MSZMP büszkesége. Ez a fasz 70 éves. Ők minden orvost, tanárt stb. nyugdíjba zavartak hatvanakárhány évesen, de ő bezzeg még mindig itt osztja az észt.
Aki Én
A demokráciára napjainkban azok jelentik a legnagyobb veszélyt, akik magukat keresztény demokratáknak, illetve fiatal demokratáknak nevezik, de tesznek a demokrácia játékszabályaira és a kereszténység alapértékeire.
Egyáltalán ki ez a faszi, mi a haszna, mit tett az országért, miért tartjuk el, milyen felhatalmazás vagy közérdekű cselekedet alapján osztja a kevés eszét?
Mert számomra az kevés, hogy Shikari féle buta kretének elélveznek tőle.
Clavigo
@Shikari: Látom,,bővíted a magyar szókincsedet te Seggarc ( retardált )..:))) DDDD :)))) Kis köpőcsésze...
tulipan
@Shikari: Tőletek igyekszünk megtanulni a '"TAKTIKÁT"'!! Kicsit nehezen megy, mivel túl gyagyásnak kéne lenni ahhoz, hogy hozzátok idomulhassunk HAHAHAHA! :D
papa.49
Mondja ezt az az embernek sem nevezhető senki aki 40 évig hithülye magamista lévén,l nyalta a párt nagy seggét, párttitkár is volt, bár mostanára már tagadja!!!
Biztos úgy gondolja ő belülről bomlasztotta a cocilizmust, pedig csak jó nagy szarhoz méltóan akkor is a felszínen úszott meg most is azt teszi, mást nem is TUD !!!
tulipan
@Shikari: Úgy néz ki, sokkal többen vannak, mint Te SZERETNÉD! :)
RonaGyuri
@papa.49: ne izgulj ha Orbánt elkergették, akkor ismétli önmagát, újra elfelejti kinek nyalt eddig! =))
tulipan
@Shikari: Te szerencsétlen gyagyás!! :)
tulipan
@magyarbakancs: Harrach '"úr" lenne???
tulipan
@Shikari: Mi van Te gügye gyagya? Nem megmondta a narancsos étlapod, hogy '"Merjünk nagyot álmodni?" :)
Sámannus
Láttam ahogyan menekülnek a sajtó elől már egy féléve, mint aki fosik úgy menekülnek, mert nem fasza valami náluk.Ha két mondatban értelmezné ki bújna a szeg a zsákból. Neki a demokrácia a hitelrontás, és a lopkodás, a hazudozás.
tulipan
@Shikari: Jújj,de fája az igazság! Hahaha!
tulipan
@Shikari: Én, sokkal nyugodtabb avygok, mint TE! :)
Te valamitől nagyon félsz, ahogy a naramcsos élapod is, ha ennyire bizonygatnod kell! Hahaha
tulipan
@Shikari: Ugye? Szerintem is ! Az egész narancsos horda, úgy ahogy van hahotára kásztet!!! Ennyi ostoba sötét, bunkó lényt összeszedn! Nem semmi!!!
tulipan
@Shikari: Hát Te, mekkora semmrie kellő vagy, aki szavakban "álhazafi", tettekben naramcsos nyalonc vagy??
tulipan
@Shikari: Nagyon szórakoztatóak a böfögéseid!!! Hahaha! :-)
picike1
@Shikari: ezt az oldal azért van hogy ne legyen egyforma véleményünk mert hogy egy autónak van egy kormánya és jobbra és balra is kormányoz attól megy jól az autó érted már ez egy nagyon lényeg hogy ha eltévedsz legyen vissza huzó erő érted már !nem vagyunk egyformák és ez igy jó !
picike1
mi az a demokrácia sose értettem ?! mi az a kereszténység ?! sose értettem?! legyünk büszkék hogy magyarok vagyunk arra !!
tulipan
@picike1: Te elmonod miért Mert ide születtünk? Arra miért kéne olyan fene nagyon "büszkének" lennünk??? Netán az ilyen Shikari ( Jaj de magyar) nevű sötét, agyatlan fanzonokra???
tulipan
@Shikari: Tudod, én meg nagyon utálom,ez ilyen narancsos, senkiházi nácikat, mint TE!
tulipan
@Shikari: Sokat hánytál ki??? Vagy hasmnésed is volt???
picike1
@tulipan: kedves tulipán nem azért vagy az oldalon bent hogy mindenkit csesztes világos ha nem tudsz okosat komnetelni az nem baj fogd be a szád és hallgass nem otthon vagy világos remélem ez !
tulipan
@picike1: Bocs, de ki az a MINDENKI???
nemfideszes
Harrach Petyát sem az eszéért tartják...
papa.49
@nemfideszes: Nem hát hanem az igenhosszú, és nagyon selymes nyelvért !!!
Clavigo
@Shikari: Leszopsz oláh,,,vagy kiiszod pohárból ?? Egy " short time-ra " jó vagy nálam bérszavazó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.