Hódmezővásárhely polgárai kedden megszállták a városházát: a polgármester Márki-Zay Péter és a Fidesz támogatói töltötték meg a közgyűlés üléstermét. Márki-Zay hívei szerint a fideszes többségű képviselőtestület csődbe akarja vinni a várost, hogy aztán a polgármesterre kenhessék. Megjelent Lázár János is, aki lefixált egy találkozót a polgármesterrel. Videós stábunk végig követte az eseményeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@CsipkeRózsa: Esztergom jó példa mit akar véghezvinni a fidesz vásárhelyen.
Eladott Ország
"Márki-Zay Péter elárulta a hazáját és a városát, mint száz éve Károlyi Mihály"
Aha. Most már csak Lázár tevékenységéhez kell a megfelelő hasonlatot megtalálni. Saját földjét biztosan nem fogja osztani, mint Károlyi.Csodálatos! Én a könnyekig meg vagyok hatva attól, hogy Lázár János és a visszafogottan nagyvonalú, az ellenzéket is tiszteletben tartó, járda- és útépítő fidesz engem is képviselni óhajt, nem csak a kétmilliós kétharmadot! Ez a nagyvonalú tolerancia, ez az elfogadás, ez a gyűlöletmentes tisztelet a másik politikus irányába feltétlenül mértékadó. Hálatelt szívvel köszönöm innen is és kijelenthetem: ilyen kormánya még soha nem volt Magyarországnak. Ez biztos. Bőven elég lesz, ha csak a Fidesz kerül be a parlamentbe, úgy nemhogy kétharmaduk, de háromharmaduk lesz és ez a realitás, hiszen rájuk közel kétmillió ember szavazott a nyolcmillióból (plusz a külhoni nemzettestvéreink és az ukránok).
Commenter
@CsipkeRózsa: békeharc? Az milyen Lázár a békéért harcol most már milyen komcsi lózung ez? Szerintem Lázár már csődbe, vagy csődközeli helyzetbe vitte a várost, nem most kezdi el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.