Kevesebb a politikus az államtitkárok között, az viszont indokolatlannak látszik, miért van Orbánnak ilyen sok államtitkárságra szüksége.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az óceán műanyag szemétben fuldoklik, mi pedig a fideszes csürhében. Nincs az a környezetvédelem ami ezt a hatalmas mocskot eltakarítsa.
Eladott Ország
Azt beszélik a népek, hogy itt most anomália van! Valószínűleg fertőző lehet, mert megint növelték az államtitkárok számát és ebből arra lehet következtetni, hogy a hivatali agyat tompíthatja ez a kór, és miatta most a kétharmados kormányzás három helyettes államtitkárral ad ki egy egész államtitkárt. A felcsúti udvartartástól eltávolodott az értelmiség és most helyettük értelem nélküli értelmiséget helyeznek hivatalba és ezek majd engedelmesek lesznek, mert a szakértelem nem zavarja meg a gondolkodásukat, mert ők csak haszonleső számítók, akik gondolkodás nélkül engedelmeskednek. Azért alkalmasak, mert erkölcsi gátlásuk eddig se volt, mindig a haszon után cserkeltek. Ettől nagyon alkalmasak, hogy ész nélkül, parancsra cserkelnek, mint a bozótosba küldött vadászkutya. A cserkész, az más.
„ A kormány és a cserkészek közös értékalapon állnak”. A Pista bácsi szerint nem csak állnak, hanem egyenesen lábbal tiporják például a lelkiismereti szabadságot. Többek között a politikai pluralizmust már el is taposták. Hogy a többszázezres, milliós fizetéseik mellé még milyen béren kívüli és egyéb juttatások – kafetéria, (személyes) autóhasználat, illetménykiegészítés, vezetői illetménypótlék, célprémium, napidíj, hivatali lakás, ruhapénz, anyámkínja – pontosan hány milliárd forintba kerülnek havonta, évente az adófizetőknek, akiknek karcsúbb államot ígért és hazudott Orbán, abba belegondolni is rossz. Mindazonáltal a legsúlyosabb mégis az, hogy ebben a hatalmas dzsungelben lehet csak igazán kényelmesen, a felelősséget innen oda tolva vegetálni, kitalált, érdemi munkát alig vagy egyáltalán nem igénylő pozíciók és feladatok mögé bújva szívni az ország vérét.Miközben egy szintén mai hír szerint már villamosvezetőket sem találnak a BKV-nál, épül-szépül a jól fizeti kormányzati hereveréből élő népnemzeti keresztény államapparátus. Még két választást megnyernek és helyettes államtitkárokból fog állni az egész ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.