A júniusban esedékes tisztújítás előtt néhány héttel a Medián rákérdezett a három legesélyesebb MSZP-elnökjelölt megítélésére, és a válaszok azt mutatják, hogy – a szocialista szavazótáborban – nagyon szoros a verseny, gyakorlatilag hibahatáron belüli a különbség Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila között.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Önök valószínűleg nem értik, most sem értik, a tüntető emberek oldalán vonulva sem értik, hogy azoknak az embereknek önökből pontosan annyira elegük van, mint a fideszből. Hogy óriási és valószínűleg visszafordíthatatlan az a csalódás, amit okoztak nekik. Egyre kevésbé tűnik túlzásnak ama megállapítás, hogy ez a fidesz csak ezzel az ellenzékkel együtt fog valaha is megbukni. Vagy soha. A bukáshoz pedig pontosan azokra lesz szükség, akikre Kunhalmi szerint semmi szükség. Civilekre és hiteles függetlenekre. Csúszunk bele a szarba. Abba a szarba, ami nem válogat. Pártállástól függetlenül elnyel mindenkit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
abból főznek, amijük van...

Isten irgalmazzon az emeszpének...
lampa laz
Inkább hófehérke, mint ez a bukott spanyolosra borotvált figura... bár felőlem Szanyi kapitány is lehet...
ha meg akarnak újulni akkor semmi régi, semmi kölcsön, semmi használt, dobják ki a szegfűt és a nevüket is.
Eladott Ország
Önök valószínűleg nem értik, most sem értik, a tüntető emberek oldalán vonulva sem értik, hogy azoknak az embereknek önökből pontosan annyira elegük van, mint a fideszből. Hogy óriási és valószínűleg visszafordíthatatlan az a csalódás, amit okoztak nekik. Egyre kevésbé tűnik túlzásnak ama megállapítás, hogy ez a fidesz csak ezzel az ellenzékkel együtt fog valaha is megbukni. Vagy soha. A bukáshoz pedig pontosan azokra lesz szükség, akikre Kunhalmi szerint semmi szükség. Civilekre és hiteles függetlenekre. Csúszunk bele a szarba. Abba a szarba, ami nem válogat. Pártállástól függetlenül elnyel mindenkit.
Eladott Ország
Az MSZP leendő potenciális szépreményű elnöke szerint (őt állítólag elképzelhető, hogy Kunhalmi Ágnesnek fogják hívni; mennyivel jobb, hogy nem Hiller Istvánnak, nem igaz?) nem szabad hagyni, hogy az ellenzéket maga alá temesse a frusztráció, de nem mehetnek úgy a dolgok mint eddig, és „ki kell jönni a gödörből”. Igen, éppen pontosan most érkezett el az ideje a gödörből való kijövésnek. Sose volt aktuálisabb és sose volt nagyobb esély arra, hogy az MSZP meg az egész ellenzék , kijöjjön a gödörből. Azért a csúfosan elbukott választás után azt előadni, hogy a baloldali politikusoknak nemcsak május 1-jén, hanem minden hétvégén az emberek között, az utcán kell lenniük, nem gyenge teljesítmény. Szerintem az önkritika totális hiánya valami ilyesmi lehet. Az ellenzéki oldal megújulása is ugyanúgy dübörög, mint a régi vágású kereszténydemokrácia: a párt történelmi mélypontjának számító április 8-ai választást követően lemondott az elnökség, ezért most folyik a tisztújítás. A csíksomlyói Szűz Mária óvja meg Magyarországot ezektől a politikusoktól.
Gauntlet
Mesterházy? Pont ő? Egyszer már megbukott. Gondolom nem baj.
Kunhalmi meg talán az utolsó esély hogy ebből akollaboráns tébolydából bármi lesz.
wagabund
@Gauntlet: Kunhalmi is fekete ló...csak még nem tudják...illetve van aki tudja, de hagyja, hdd' fussanak a vesztükbe.

szerintem
kereső
@lampa laz: "megújulási lázban" égnek már vagy 7 éve!!, és? Jutottak valamire?
lampa laz
@kereső: ...nem, nem jutottak semmire, mert folyton a használtpiacon a szemétben guberálnak. Ezért kellene már végre kidobni a bóvli szart. A fidesznek még jók lesznek, hiszen ebből a pártból és a kisz-ből építette fel magát. Baja ferike is csatlakozhatna végre szili katókához.
kereső
@lampa laz: csatlakozhatna?,a kérdés költői...Amúgy meg nagyon szárnyal!!!a népszava puch keze alatt.Vajh mitől?csak nem az állami hirdetésektől?
lampa laz
@kereső: de pontosan, mert puck is egy rohadt köpönyegforgató, no meg, h ne vakargassa tovább a fidesz a lopott vagyonkáját inkább behódolt a NER-nek.
Eladott Ország
@kereső: Puch László, az MSZP pénzügyi zsenije volt az élharcos, az ő legkiválóbb tanítványa pedig Simicska Lajos. Szintén szóbeszéd, miszerint sokáig közösen, hogy úgy mondjam vállt vállhoz vetve dolgoztak, mígnem a tanítvány túlnőtt a mesteren. Maga a technika lényegében egyszerű. Állami vagyonokat „baráti kezekbe” juttatva joggal várható el, hogy a hálás új gazda visszacsorgat némi apanázst a pártkasszába. Főleg, ha folyamatosan kap állami megbízásokat, kedvező lehetőségeket (megkerülve a piaci versenyt), megfelelő, legálisnak tűnő (vagy legálissá tett) támogatásokat, kedvező hiteleket „baráti” bankoktól. A számára biztosított versenyelőny fejében szívesen működik együtt bizonyos alvállalkozókkal, bíz meg ügyvédi irodáktól kezdve piackutató cégeken át a mindenféle kutatásokat és elemzéseket végző társaságokat. Mert az általuk végzett munka mértéke és értéke nehezen mérhető, szemben mondjuk a kapálással, ahol 5 sor bab, az 5 sor bab. Így volt ez a század elején és így volt a Század végén is. A mesemondók szerint így tartják fenn magukat a pártok. Ugyanezen regélők suttognak egy 2000-ben született megállapodásról, miszerint az épp kormányzó és az ellenzékben lévő legnagyobb két párt az innen-onnan összecsorgó bevételeken megosztoznak, mégpedig 70-30% arányban. De persze ez csak városi legenda. Mert ha ez így lenne, a választások értelmüket vesztenék. Akit kirabolnak, annak mindegy, hogy a rabló szőke, vagy barna. A gonoszabb mesélők azt is suttogják, az egyik párt nemrégiben felrúgta ezt a megállapodást. Ki tudhatja?
Eladott Ország
Szomorú dolog az országra nézve, hogy az MSZP, a pillanatnyilag legnagyobb baloldali demokratikus ellenzéki párt vezetése alkalmatlan személyek gyülekezete. Volt ennek már sok jele az elmúlt nyolc évben. Ilyen például az, hogy az elvesztett 2010-es választások óta havonta nyilatkoztak arról, hogy a pártnak meg kell újulnia. Aztán a folyamatos megújulás jegyében elvesztették a 2014-es választásokat is. Erre válaszul – a megújulás jegyében – Mesterházy Attila visszanövesztette hetyke kis d’artagnanos bajuszkáját és kecskeszakállát. De ez a megújulás sem volt elég ahhoz, hogy elkerüljék az EP választáson való csúfos szereplést. Nyilvánvalóvá vált, hogy további megújulásra van szükség. Lecserélték hát a pártelnököt egy olyanra, akinek soha nem volt bajuszkája és kecskeszakálla. Tóbiás József, az új elnök új stílust hozott a párt életébe: nem erőltette rá magát senkire, kényes helyzetekben és a választási kampányban szinte eltűnt a nyilvánosság elől. Ha mégis mikrofonvégre tudta valaki kapni, akkor egészen újszerű módon nyilatkozott. Például arra a kérdésre, hogy melyik főpolgármester-jelöltre szavazna, azt válaszolta, hogy egyikre se. Így aztán a folyamatosan megújuló MSZP az önkormányzati választásokon ismét nagyot bukott. 2018-ban ismét buktak...Az MSZP teljes gőzzel robog egy újabb pofon felé.
wagabund
@Eladott Ország: ez a 70/30 % még régebbi buli, már Hornék alatt is sugdosták...főleg az szdsz erőltette, mert ebből éltek(a baromi drága autópályák)

a rendszerváltás óta még inkább a mosoly országa vagyunk...a mai napig...(na jó, volt vagy háromnapi izgalom a netadóval, de azt dajcs megoldotta...hihihi..)
karma1
A ket rossz kozul talan Kunhalmi a jobb valasztas, mivel Mesterhazy egy "on and off" politikus: soha nem latni folyamatosan a politikai eletben - neha elokerul, akkor beboffent valami keptelenseget, valasztasok elott nagykanallal bekeveri a szart, lehetoleg ugy, hogy abbol az mszp huzza a rovidebbet.
Ha mr homar, akkor inkabb Agika, mint ez a Guy Fawkes...
Eladott Ország
@karma1: Hátha Ágika lesz az új New Deal, vagy a magyar „Vaslady”.
Rutymorgó
Ez Hír ? Két nagy határ... közül melyik a jobb ? Amelyik büdöseb , mert mindkettő trágya.
Eladott Ország
@wagabund: ma, 09:27;kolozsvaros.com/2017/06/08/a-hazugok-orszaga/
A hazugok országa. ( Ady Endre Budapesti Napló 1908. január 24.)
wagabund
@Eladott Ország: ...hogy te miket találsz..

:-)
karma1
@Eladott Ország: Hm,... A Vasladynek sajna egy darabig meg egy no sem lephet az orokebe, de ha megnezzuk, hogy Theresa May milyen jol vezeti a kaoszos Britanniat, Merkel Nemetorszagot, es a mi terhes miniszterelnokasszonyunk se olyan rossz, a skot miniszterelnokasszonyrol nem is beszelve. (A mienk jovo vasarnapra van kiirva szulesre, 39 evesen elso gyerek, egy partnerrel, mert meg ferje sincs).
Kunhalmi klasszisokkal jobb, mint szelbercike, es sokkal egyszerubb lenne az eletunk, hogyha Hillary ervenyesitheti a ketmillioval tobb szavazatat is, es ma o lenne az elnok ehelyett a vitorlashaju pojaca helyett...
Bar nekem egyenlore minden politikussakl tele van a tokom, senki nem olyan markans egyeniseg, akire ra lehetne bizni az orban buktatast...

En mindig azt mondtam, hogy hulyek a valasztok, ha nem Gyurcsanyra szavaznak es nem ot erositik meg, mert orban kizarolag tole kap higfosast a mai napig. Vele nem mert volna ujjat huzni, de a magyar hulye, es inkabb felosztja magat 17 partra, es abban bizik, hogy egy 2-3 %-os parttal megdonti a hamiskartyast...
Hat ugy nem megy... Olvasd el ezt a cikket,, ami most visszakerult megint a Propira nehany honap utan, - ennel ekesebb bizonyitek nem kell arra, hogy kivel lehetett volna eredmenyesen kiutni...

propeller.hu/itthon/3357384-gyurcsany-orban-vita-utan-jart-eloszor-grazban-orban#v2184824
kereső
@wagabund: 09:27A két nagy párt "keresztapáinak" 70-30 százalékos osztozkodását jelképező pénzes bőrönddel kampányol a Magyar Demokrata Fórum. A tévés EP-választási reklámban Dávid Ibolya simítja ki a korrupció okozta szimbólikus gyűrődéseket. Az MDF-elnök csütörtökön 180 fokos fordulatnak nevezte Orbán szerdai kijelentését a bal- és jobboldali megosztottság értelmetlenségéről. Pokorni Zoltán egy rádióinterjúban elmondta, bár hazugságnak tartja Dávid állításait, lebeszéli barátait a az MDF-elnök perbe fogásáról.
A Magyar Demokrata Fórum a pártelnök nagy botrányt kavaró kijelentésével indított televíziós reklámkampányt az európai parlamenti választásra. Szerdán és csütörtökön Orbán Viktor kijelentéseire reagálva a Fideszt rögtönzött néptáncsoportnak nevezte, majd Székesfehérvárott arról beszélt, Orbán 180 fokos fordulatott vett, és elirigyelte Medgyessy közös listás ötletét.
2004.május.06
kereső
@Eladott Ország: ezért IS! kellett karaktergyilkolászni, az "arab számok" népe meg benyalt mindent.Akkor is és most is, azóta is folyamatosan.
wagabund
az arab számok nem a fent bemutatottak...csak a számrendszer arab, latin számokkal.

és ne feledjük a pirézeket sem...jönnek is csőstöl.
kereső
@wagabund: Laplace ezt írta a hindu számírásról:

„A hinduktól jutott el hozzánk az a csodálatos számírási rendszer, amelyben minden szám felírható tíz jeggyel azáltal, hogy minden jelnek alaki- és helyiértéket tulajdonít. Ez a nagy jelentõségû és zseniális módszer olyan egyszerûnek tûnik, hogy emiatt fel sem tudjuk fogni igazán a nagyszerûségét. De éppen egyszerûsége és a mûveletek nagyon könnyû elvégezhetõsége helyezi ezt az aritmetikai rendszert a leghasznosabb felfedezések sorába. Hogy milyen nehéz lehetett egy ilyen módszer felfedezése, arra következtethetünk abból a ténybõl, hogy az ókor két legnagyobb elméjének: Arkhimédésznek és Apollóniosznak a zsenije sem jutott el a helyiértékes számírási rendszer felfedezéséig.”

A hinduktól azután valóban arab közvetítéssel érkezett Európába a hindu számírás. Az elsõ európai, aki bizonyítottan használta a hindu-arab számírást, az a Gerbert szerzetes volt, aki késõbb II. Szilveszter pápaként István királynak küldött koronát. A hindu-arab számírás a római számokat a XVI. századra szorította ki Európából. Maguk a számjegyek sokáig nem voltak egységesek Európa-szerte. Mai alakjukat csak hosszas átalakulás során nyerték el; elõször az 1-es és a 8-as, majd a 9-es alakult ki a mai formában."
wagabund
@kereső: hú, köszönöm...örömömre szolgál, hogy ezt olvashattam...

mindig tanul az ember..illetve én...
mondhatnám, hogy nálad a pont, de az nem illik ide, sőt a lájkoltam szó sem...

maradok a köszönömnél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.