Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon kedd reggel: az euróval szemben stagnált, a dollárral szemben erősödött, míg a svájci frankhoz és a japán jenhez képest gyengült.

Történelmi mélyponton a forint

Az euró 323,91 forinton forgott reggel hét órakor, az árfolyam fillérre pontosan megegyezett a tizenkét órával korábban, hétfő este hét órakor elért jegyzéssel.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: picabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a kisebb rossz. A nagyobb az amiről a beszari közgazdászok se pofáznak. A paksi orosz hitellel és a kínai hitellel 15 %-al nőtt az államadósság és ezt a 15 %-al gyengébb gazdaságnak kell kitermelni. 15 %-al csökkent a gazdaság telesítőképessége. 600 ezer magyar külföldön dolgozik, nem a magyar GDP-be termel hanem külföldibe. Lefutottak az országgyűlési szavazások, lehet gyengíteni a forintot, hadd keressen egy kicsit KuszaSzem, az ő alapítványai számára. Ebből is lesz pár milliárd néhányaknak. Megjelent egy cikk a török gazdaságról, ott már beárazták a gazdasági válságot, pedig az államadósság töredéke a magyarnak, gazdasági növekedés van. Viszont hitelből fűtik a gazdaságot, az olcsó hitelnek vége, a dollárhitel drágul, mert az USA kamatot emelt, a törököknél viszont Erdogan utasítására tilos a kamatemelés. Nekem valahogy ismerős ez a gazdasági helyzet. Orosz hitel, kínai hitel, alacsony jegybanki kamat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ha most nem emel kamatot eltolcsi akkor jon a 330-as euro, a 290-es dollar, ez a 290-es frank.
Devizahitelesek nagy sz@rban lesznek. megint.
libellle
@Eladott Ország: Messze a millio fölött jár a kivándorlók és az Austriába vagy többi nyugati országokba ingázok száma.
libellle
@advocat: Itt ismerösök akik Sürübben jártak a Balatonhoz nyaralni már régota nem mennek ugyanis jóval drágább mint Görögország, Spanyolország pvagy Portugalia.
kereső
@Yoda69: nem emelnek kamatot! Nincs árfolyam cél!!!-addig gyengül a forint,ameddig akar.Nem fognak beavatkozni a "nemzeti valuta" érdekében.
Yoda69
@kereső:
Nem lenne a feladatuk? Akkor minek vannak?
Eladott Ország
@libellle: Tegnapo, 19:07; Nagyon titkolják, a valós kivándorlók és ingázók számát. Hazudnak mint mindenben. A fidesz által közölt statisztikai adatok hiteltelenek. A kistelepülések, községek kihalnak, élhetetlenné váltak. Nem kellett hozzá a Ceaușescu féle falurombolás. Valóban a fidesz ebben is jobban teljesített.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.