A magyar miniszterelnök berlini látogatása előtt egy nappal azt mondta a Bild német bulvárlapnak, Magyarország hajlandó a Németországból és Ausztriából visszatoloncolt bevándorlók átvételéről tárgyalni. De lesznek követelései.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
"...Magyarország hajlandó a Németországból és Ausztriából visszatoloncolt bevándorlók átvételéről tárgyalni. De lesznek követelései."
Eddig valami olyasmiről regöltek, hogy olyan aztán itt nem lesz. Hát lett.
Kérném a 300 forintos budiforradalmároktól egy lelkes tapsot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@colibri: Tökéletesen igazad van, de milyen magyarázatot ad a birkáinak a tákolmány-módosításra, miszerint ide nem jöhet senki ? Mikor veszik észre a birkák, hogy már megint hülyére vették őket ?
tudode
Persze, nem szeretné, ha ráolvasnák, hogy vaj VAN A FEJÜKÖN! Már amely az EU-s adófizetők lóvéjának lenyúlását illeti klf-képen! Szemtől szembe más a figura, mert minden aláírogat az ARANYTOLLÁVAL!
.
Egy szakállas vicc illik erre a történetre, csak nem POLITIKUSOK, örömlányok vonatkozásában:
.
Két barát beszélget! Képzeld a Rákóczi téren együtt voltam egy ÖRÖM LÁNNYAL, és 166.665 Ft-ot kért az aktusok befejeztével.
.
Na nézzük csak hányszor sikerült, hányszor nem: Ötször siker volt, ötször nem:
.
..66666
..99999
166665
.
Te ez az ÖRÖMLÁNY jól számolt!
.
Így élünk mi, ami az ő JÓLÉTÜKET ILLETI, innen is egy kicsit, onnan is egy kicsit, miközben az alattvalóknak KOLDUSBOT!
kisrigó
Nahát, nahát! Hova lett a harcos kismalac!? Ide aztán soha, senki idegen, de tényleg nem, megvédjük stb! Mindezt annak ellenére szajkózták, hogy lehet már meg is történt az aláírás! Nem baj, kedves hívek, hogy már megint hülyére vett benneteket ez a "soha sem hazudtam" Pinokkió?
papa.49
Tud mást szerintem nem csak HAZUDOZNI !!!
colibri
@justhpeter: Nem biztos, hogy magyarázatot ad. Ha mégis, elhazudja, letagadja. Ismerjük már. A birkák zöme - akik 1 kg krumpliért, kis sonkáért, vagy utalványért szavaztak rá - olyan buták, hogy nem is igényelnek magyarázatot és azt sem veszik észre, hogy hülyére vette őket.
Pálinkás Pál
Nos fideszcsicskák...ezt mivel magyarázzátok...kifulladt a szabadságharc?? shikari véleményére nem vagyok kíváncsi ,mert a román lipótmezőről írogat baksisért!!!de ti többiek,kanyarítsatok valami magyarázatot ide!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.