Magyarország a jövőben 95 százalékban szén-dioxidmentes energiát használ majd - tájékoztatta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az MTI-t, miután szerdán beszámolót tartott az ENSZ fenntartható fejlődésről szóló tanácskozásán.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Minek nevezzelek

Az MTA lenyomója szóviccekkel szórakoztatja az ENSZ tanácskozás résztvevőit

Ahogy arról a derék MTI beszámol: „A világszervezet New York-i székházában miniszteri szintű ülésszakon vitatják meg az ENSZ által 2015 szeptemberében elfogadott átfogó fenntartható fejlődési keretstratégia eddigi eredményeit.”. A tanácskozáson hazánkat a derék „jobban tudja, hogy mi a jó az akadémiának” Palkovics képviseli. S beszélt is, ráadásul miket.
Többek között azt is, hogy: „Magyarország a jövőben 95 százalékban szén-dioxidmentes energiát használ majd”. Nem viccelt, mert bizony „Ez atomenergia-felhasználást jelenti” nála. Ami ha igaz lenne – tartok tőle, hogy alapvető elemi számtan korrepetálásra szorul – igazán elrettentő egyoldalú függést jelentene! =))
Nessy
Melyik "jövőre" gondol? Csak nem találták meg az örök élet elixirt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.