A fő problémám a magyar kormánnyal szemben nem az, ahogyan a migránsokat kezeli, hanem az, ahogyan a saját állampolgáraival bánik – mondta a merce.hu-nak Judith Sargentini, a magyarországi jogállamiságról szóló EP-jelentés összeállítója. A zöldpárti képviselő az interjúban arról is beszél, mennyi az esélye a magyar szavazati jog felfüggesztésének, s hogy mi határozza meg az EP-lépviselők viselkedését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Maguk a magyarok tehetnek érte a legjobban!!! A legtöbb buta és sötét, mert hagyja magát félrevezetni, megfélemlíteni!!! Nincs bennük összetartás, összefogás!!! De ebből lesz a legnagyobb baj, ha egyszer betelik a phár!!! A népharag nagyon butálus tud lenni, ha egyszer elszabadol!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@tudode: .
Jav.
.
Amit várna tőlem, ...
Sámannus
@tudode: Nem lehet meggyőzni, ezek a birkák csak a bégetést kultiválják.
tudode
@Sámannus: .
Nem szándékoztam meggyőzni, csak a hsz-emmel figyelmeztetni szerettem volna, hogy ha BÁRKI más véleményen van attól még lehet EMBERHEZ MÉLTÓAN szót váltani, de SZÁMÁRA SEM TETSZIK a kialakult helyzet, de JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK számára ahhoz, ha a hsz-emen VEZETTE LE a FESZÜLTSÉGET, akkor már ma sem éltem hiába!
.
tulipan
@Pálinkás Pál: Pofád, amit fölöslegesen járatsz, NEKED VAN!!!
Pálinkás Pál
@tulipan: Megérkeztél nyomorult???Te még a libsik között is kirívóan hülye vagy!!!Lökjed a süketelésed,a kutyát nem érdekli!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.