A fő problémám a magyar kormánnyal szemben nem az, ahogyan a migránsokat kezeli, hanem az, ahogyan a saját állampolgáraival bánik – mondta a merce.hu-nak Judith Sargentini, a magyarországi jogállamiságról szóló EP-jelentés összeállítója. A zöldpárti képviselő az interjúban arról is beszél, mennyi az esélye a magyar szavazati jog felfüggesztésének, s hogy mi határozza meg az EP-lépviselők viselkedését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Maguk a magyarok tehetnek érte a legjobban!!! A legtöbb buta és sötét, mert hagyja magát félrevezetni, megfélemlíteni!!! Nincs bennük összetartás, összefogás!!! De ebből lesz a legnagyobb baj, ha egyszer betelik a phár!!! A népharag nagyon butálus tud lenni, ha egyszer elszabadol!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Maguk a magyarok tehetnek érte a legjobban!!! A legtöbb buta és sötét, mert hagyja magát félrevezetni, megfélemlíteni!!! Nincs bennük összetartás, összefogás!!! De ebből lesz a legnagyobb baj, ha egyszer betelik a phár!!! A népharag nagyon butálus tud lenni, ha egyszer elszabadol!!??
Rockxy
Az epének lófasz a seggébe, kettő!
Ha ők tudják, hogy a zorbán ellopja az uniós pénzt, akkor miért nem állítják le az uniós forrásokat?
tudode
Miért, miért!
.
Azért, mert a magyar egy MOSLÉKZABÁLÓ nép, igaza volt a hazáját elhagyó írónak!
.
Hasonlóan tapsikoltak Horthynak, Hitlernek, mindenféle, a társadalmat alattvalóvá silányítottként.
.
Egyék meg amit főztek a magyarok, mert az EU-nak nincs eszköze, mert még ENNEK az éhenkórásznak is az AKARTA KELL ahhoz, hogy BÜNTIBEN részesülhessen az, aki nem csak hazájában a KÖZ JAVAIT DÉZSMÁLJA, nagy étvágyával az EU adófizetők pénzére is fáj a MŰFOGA!
anima
Azért, kiscsíra, mert ők betartják a szabályokat, míg Orbán, nem.
És nem Magyarországért nem, hanem az egyéni céljai miatt nem.
Orbán szarik Magyarországra, meg a magyar emberekre, neki ez csak egy játszótér, ti meg boldogan homokoztok vele, hogy felépíthesse a homokvárát.

Orbán nem erős, hanem g*ci.
Orbán nem azért g*ci, mert Simicska azt mondta rá, hanem azért, mert tényleg egy g*ci, csak Simicska volt az első, aki ezt kimondta.
Pálinkás Pál
@tudode: Nagy a pofád...csak azt felejted el hogy az általad említett időben nem szaroztak az ilyen tefélékkel.../Horthy,Hitler/...kíváncsi lettem volna a te nagy ellenállásodra...Bírom amikor párhuzamot vontok a náci..és a mostani liberális langyoshúgy idők között.. amikor a tömeggyilkos terrorista wellnessbörtönben vár az ítéletére...a másik meg beperli az államot a tartási körülményei miatt!!!/Breivik/...
Sámannus
Én má rég mondtam, hogy Hágában a fidesz helye, emberiség elleni bűncselekményért, mert egy ország jövőjét veszik el, elüldözik a lakosait, elveszik a cégeket, lenyúlják a vállalkozásokat, a megtakarításokat Mindezt nem verik dobra, csak a világgal harcolnak, vagyis világolnak, mint az idióták. Már régen vasra kellett volna verni őket.
Nessy
Ha mi jámboran hajtjuk igába a fejünket, nem lehet rajtunk segíteni!
Tapsolunk,hogy kilopják a kispárnát a fejünk alól!
Ma már 2,3 millió ember a levelezőtagozatosokkal karöltve meghatározza a többi 7 millió ember életét, veszi el a jövőjét.
Tényleg megérdemeljük!
Eriksson
@Rockxy: Mert az uniós pénzek kárpótlási pénzek, melyek járnak Magyarországnak, még ha sokaknak nem is tetszik. Vagy netalán-tán csípi a szemét.
tudode
@Pálinkás Pál: .
Nem engedném meg magamnak, hogy az Ön orcáját minősítsem!
.
Ha félreérthető volt az, hogy ugyanúgy "tapsikoltak" a magyarok, mint a mai rezsimnek, amellyel úgy elszállt a ló, annak ellenére, hogy TÖRTÉNELMI ESÉLYT halasztott el az ország miattuk, mert ha nem vette volna észre úgy a V/4-ek, mint az EU tagállamok között az utolsók vagyunk a XXI. században, a digitalizáció világában.
.
Van rálátásom, sőt személyes tapasztalom, hogy ma már NINCS OLYAN rétege az országnak, amely rendelkezne ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐ lehetőséggel,
.
El van Ön maradva több ezer prossúrával, tessék tájékozódni
.
www.google.hu/search?q=Orb%C3%A1n+n%C3%A1ci%C5%B1&oq=Orb%C3%A1n+n%C3%A1ci%C5%B1&aqs=chrome..69i57.4188j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Különben ÉVTIZEDEK ÓTA végzek önként vállalt társadalmi munkát, és TESTKÖZELBŐL TAPASZTALOM ahogy csúszik le még a KÖZÉPRÉTEG "is"!
.
Különben a hsz-ére annyit, hogy a STÍLUS MAGA AZ EMBER!
Pálinkás Pál
@tudode: Jó libsi szokás szerint megint csak az észrevételemre nem reagáltál!!!Abban igazat adok neked,gyáva szar lett a magyar...Az elcsalt választások után is csak két áprilisi körmenetre futotta!!! perrsze orbán csak röhögött azon..annyira volt rá nézve veszélyes mint molylepke a csatahajónak!Tudomásul kéne vennetek...békésen a büdös életben nem döntitek meg a csúti gecit...minimum gigasztrájkok,útlezárásokra lenne szükség..persze úgy nehéz lenne összehozni hogy csupa hiteltelen segg ül az ellenzéknek csúfolt oldalon is!!Ezért azt mondom,ha orbánt nem döntik meg külföldről,akkor tőletek nyugodtan aludhat!!
tudode
@Pálinkás Pál:
.
Mire nem reagáltam, ami kedvére lenne való!
Gyóntatópap, vagy mi tetszik lenni!
Mit vár tőlem 83. évesen, aki ÁTÉLTEM a TÖRTÉNELEM egy-két viharát?
Erre nem szívesen emlékezem!
.
De a VILÁGÉGÉS "is" verbális HADVISELÉSSEL kezdődött!
.
Amit várna tőle, az MÁR NEM AZ ÉN DOLGOM!
tudode
@tudode: .
Jav.
.
Amit várna tőlem, ...
Sámannus
@tudode: Nem lehet meggyőzni, ezek a birkák csak a bégetést kultiválják.
tudode
@Sámannus: .
Nem szándékoztam meggyőzni, csak a hsz-emmel figyelmeztetni szerettem volna, hogy ha BÁRKI más véleményen van attól még lehet EMBERHEZ MÉLTÓAN szót váltani, de SZÁMÁRA SEM TETSZIK a kialakult helyzet, de JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK számára ahhoz, ha a hsz-emen VEZETTE LE a FESZÜLTSÉGET, akkor már ma sem éltem hiába!
.
tulipan
@Pálinkás Pál: Pofád, amit fölöslegesen járatsz, NEKED VAN!!!
Pálinkás Pál
@tulipan: Megérkeztél nyomorult???Te még a libsik között is kirívóan hülye vagy!!!Lökjed a süketelésed,a kutyát nem érdekli!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.