A határokat meg kell védeni, senkit nem szabad behozni vagy beengedni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök abban az interjúban, amely teljes terjedelemben a Bild című német tömeglap honlapján jelent meg csütörtökön.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Equilibrium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért ezt már előbb elmondhatta volna Orbán Rogán Tóninak, meg Semjénnek! Meg esetleg saját magának is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@karma1: köszönöm...mellesleg szerintem a puhos nem húzza ki a négy évet...belülről fogják megfúrni azt az elmebeteget!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Korulbelul igy gondolom en is...:o)) Van egy olyan erzesem, hogy mar ezev vege elott meg lesz buktatva...Ha szeptemberben elkezdi beteljesiteni az Alkotmany felulvizsgalatat, meg a Karpat medence atepiteset, akkor az szerintem mar ki fogja vagni a legbeketurobb embereknel is a biztositekot... Es hat Brusszel is elobb-utobb lepni fog, mert komoly hataridok jarnak le. (Valaszokat varnak az OLAF jelentesekre, es ha nem kapnak kielegito valaszt, akkor elinditjak a 7. cikkelyt)...
karma1
@Eladott Ország: Baromi jok voltak, koszi!...:o))))
libellle
@Peller Anikó: Félázsiai primitiv bugris paraszt. Attól tartok, hogy te nem értesz semmihez ellenben azt perfectül uralod.
papa.49
@Eladott Ország: Nagyon jó mindkettő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.