A miniszterelnök fia Tusványoson tartott előadást Jézusról és a hitről. Az Indexnek arról beszélt, mindig meglepi, hogy a miniszterelnök gyermekének lenni miért olyan érdekes.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Mi korábban ismertük Jézust, de apuka így sem jön be...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@emerencia: Én is szeretném megőrizni az enyémet, nem is azért linkeltem be. Egyelőre az FB a betekintés meg a zagyva amit posványoson leadott, de semmiből nem kérek ami orbáni. Van már így is elég abból országos szinten.
emerencia
@Commenter: Nekem is tele a hócipóm az orbáni világgal de nem tudok menekülni előle mert állandóan beleszól az életünkbe. Ezen tevékenysége jelentősen hozzájárul, hogy több millió magyar élete egyre rosszabb. :-(
Peller Anikó
@emerencia: Viszont több millió magyar élete egyre jobb, hiszen kaptak egy darab sonkát vagy egy fél kolbászt, a nyuggerek meg kaptak Erzsébetti utálványt a választások előtt kéccer is.

Meg is hálálták a szeretve tisztelt lyótevőnek voksolva, nőjön a tora megapotroha.
mégállnekem
Nos, mit lehet erre mondani...egy Vipera mondást:bolond lukból, bolond szél fúj...
Van valakinek még ehhez kérdése?
papa.49
@Peller Anikó: Már aki nem lát az orránál tovább, mi is megkaptuk mind a ketten de NEM SZAVAZTUNK A CSUTI BANDÁJÁRA !!!
Eladott Ország
Istent leváltották az Orbán családra. Az Orbán családi maffiára. Márpedig a tusnádfürdői táborban a legnagyobb parázna sem közelíti meg az Orbán-maffia legkisebb bűnözőit. Ez a tábor tele milliárdokat rabló tolvajokkal, korrupt gazemberekkel, hazug uszítókkal, a hamis propaganda és a gyűlölet nagymestereivel. Olyan emberekkel, akik a gyermek Jézust nem engednék be a határon, akik ártatlanokat üldöznek, gyaláznak, és őket nyomorgatják.
Ezekhez képest a paráznák valóságos angyalok. Orbán Gáspár őket jött téríteni, nem a címeres gazembereket, mind közül a legnagyobbat, a saját apját. Orbán Gáspár a fiatalok kefélésével van elfoglalva, meg azzal, hogy fiatalok egy sörrel többet isznak, mint amennyit elbírnak. Miközben az apja betegeket, rokkantakat, hajléktalanokat tapos. Miközben az apja keresztény gyülekezetek egyházi státuszát vonta meg törvénytelenül, megfosztva őket a működésük feltételeitől, de ennek a gyereknek erről nincs egyetlen szava. Orbán Gáspár apja mondja meg, hogy ki egyház és ki nem egyház, beleszól Isten dolgába, magát istenné teszi. A hamis politikai kereszténység nem szúrja Gáspár szemét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.