Legkevesebb havi 167 millió forintba kerül az adófizetőknek eltartani Orbán Viktor apparátusát - a fizetéseket az RTL Klub összesítette. A 13 miniszter alatt 66 államtitkár és 117 helyettes államtitkár is dolgozik. A kormányzati oldalon csak 13 államtitkár keresetéről van adat - ők havi bruttó 1,3 millió forintot kapnak, 30%-kal többet mint az alapfizetésük.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez bizony erősen alá lett becsülve;
ha igaz 173 fő, akkor már ez is több ráadásul a kerül-be a járulékokat is bele kell számolni plusz jutalmak + a természetbeniket és a dologikat
Sőt mindenkinek legalább 8-10 fős kiszolgálója is van! =))
csipetke
Hát persze. Akkorára nőtt az állami vízfej,hogy belegebedünk eltartani őket.Sose volt ennyi államtitkár,és különböző mondvacsinált státusok,mint ennél a bagázsnál.Ha valamelyik fideszes valakijének kéne egy jó kis zsíros állás,hát csinálnak neki.Úgy szaporodnak,mint a tehénsz@ros pocsolyában az egysejtűek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.