Új vezérigazgató és hírigazgató jön a Hír TV-hez - derült ki a szerdai rekordgyorsaságú állománygyűlésen, amelyen kérdezni nem lehetett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Visszatér a pártállami rendszer, kár, hogy egyenlőre nem indul a Szabad Európa rádió.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Nessy: meg az olyan közszolgáknak akik semmibe veszik a köz szolgálatát, és csak az létezik számukra aki az ő oldalukon áll. Minek kérdezni? Mert úgyis úgy van lesz ahogy az állam(orbán) mondja. Osztjónapot! Jobb lenne ha összevonnák a Hír TV-t és az Echo TV-t. Mentes és Szikszai pl. úgyis onnan jönnek.
Yoda69
@Eriksson: Ismet pontositanom kell teged csak a tenyek miatt. Simicska nem azert hagyta ott orban es a fideSSt mert dirigalni akart, csak orban nem engedte neki. Az ok az volt hogy orban tulzottan kozel kerult a ruszkikhoz, es putyin csicskaja lett. Simicska pedig ruhelli a ruszkikat, mint valaha orban is. Csak orban azota koponyeget cserelt, amit Simicska mar nem tudott megtenni. Gondolom o meg egyenesen szeretne a fia szemebe nezni.
Igy hat eljott a fideSStol, es mindent bevetett hogy megtorje orban hatalmat. kevesnek bizonyult. Es igy most valoban menekulhet amerikaba. Bar a gengszterek keze ott is utolerhetik ot.
Eriksson
@Yoda69: Azt a zagyvaságot amit most írsz, maga Simicska találta ki a nagyérdemű áltatására.
Ha ez igaz lenne, akkor nem karolta volna fel a Jobbikkot, amely párt - tudjuk jól -, eléggé húzott a ruszkik felé.
Ez a leírás inkább hihető: mandiner.hu/cikk/20150207_koczian_peter_a_simicska_orban_konfliktus_nem_a_penzrol_szol_hanem_a_hatalomrol
Nessy
@Commenter: A közszférában őszre ígért a kormány "humánus létszámcsökkentést".
Üzenem nekik:
Hogy sorsotok előre nézzétek, vigyázó szemetek a Hír tv-re vessétek!
Csak hogy ne érje őket nagy meglepetés!
Yoda69
@Eriksson: Ezt a baromsagot a habony-mediagyar talalta ki, te meg rendesen beszoppantyuztad. Itt egyedul orban huz a ruszkikhoz, szinte havonta megy putyinhoz raportra. A ruszkiktol vette fel a kolcsont amit 50 evig torleszthetunk. Es ha sikeresen kilepteti az orszagot az Uniobol akkor biztosra veheted hogy a ruszkikhoz csatolja az orszagot, mint fuggetlen tagallomot, leven nincs kozos hatarunk.
Eriksson
@Yoda69: Csak gondolkodni kellene egy kicsit, a dolgok logikáját követve. Nem felülni minden rémhírterjesztésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.