Lakner Zoltán politológus, főszerkesztő keményen kritizálja az ellenzéket, és új formációkat keres. Az ellenzéki politizálásnak ki kell lépnie a NER politikai rendszeréből, le kell számolnia a meglévő pártok megkerülhetetlenségének mítoszával, és fel kell karolnia a helyi kezdeményezéseket. Új út lehet a demokrata polgármesterek szövetsége.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Demokrata polgármesterek szövetsége. Aztán belépnek Kocsis vezetésével Orbán köcsögjei és kisajátítják az egész szervezetet.
Sámannus
Kisfiam te akár mit nyöszörögsz, tévedésben vagy. A pártok támogatottságát a média képes megváltoztatni. te is igy csomagolod a mondandódat. Tehát ha nincs a pártokat támogató média pártok sem lesznek. Apártok finaszírozása a médián keresztül az elsődleges. amit a kormánypárt csinál, az ország kirablása a média hatalommal történik.
Egyrészt Eltereli a saját gazemberségeiről a figyelmet, másrészt minden csatornán az ellenzék lejáratását végzi.
Ez a most megjelent okosság, csak az irányát szabja meg a kormányerők támadásainak, hiszen az okosságod már a létező pártok felszámolását kimondta.
Hülye vagy kisfiam leülhetsz.
Ott akarod a szart akarsz szétkenni ahol nyolc évig nem sikerült a fidesznek besározni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.