A bevándorlásellenes német AfD párt helyi politikusai szólalnak meg a magyar köztévé választások előtt leadott riportjaiban, mint a bevándorlástól rettegő átlagos németek - derítette ki a Correctiv nevű német portál. Az MTV riportjaiban a megszólalók többek közt arról beszélnek, hogy a migránsok kiszorítják a németeket egyes negyedekből vagy hogy a bevándorlók egy bizonyos arány elérése után „erőszakossá válnak” és „elüldözik” a németeket egy-egy városnegyedből. Arról azonban a köztévé nem tesz említést, hogy a megszólalók a bevándorléásellenes AfD helyi politikusai, akik politikusként is ezeket a szövegeket szajkózzák. Az egyik riportban például egyszerű hamburgi lakosként mutatják be Michael Poschartot, aki azt mutogatja, hogy az egyik ház kapucsengőjén csak külföldi nevek vannak. Arról azonban egy szó sem esik, hogy Poschart az AfD egyik, Schleswig-Holstein tartománybeli elnöke. A riportban egy baden-württembergi férfi, Olaf Grohnwald is megszólal, aki arról beszél, hogy el...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
A NARANCSAGYAK ETETNEK MINDENKIT, AKI HAGYJA MAGÁT!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
A NARANCSAGYAK ETETNEK MINDENKIT, AKI HAGYJA MAGÁT!!!
kereső
"Magánszemélyként" kérdezték őket, ők meg magánszemélyként nyilatkoztak."Átlag" német állampolgárok na! Mit kell ezen kiakadni.Elhajlitották a valóságot az m1-nél, de hát ez már a mindennapok része kishazánkban immár 10 éve,vagy több?
tudode
Az adófizetők 80 milliárd adóiból NYALAKODÓ MTV annyival tatoznának, ha nem lennének LEKÖTELEZVE kéz kezet mos alapon a csutinak, hogy ne kelljen a TÁJÉKOZÓDÓKNAK lepkehálóval hozzájutni, és összerakni, hogy MI a FRANC FOLYIK ebben a SZEKÉRTOLÓKON kívül, milliók számára ÉLHETETLEN, hidegháborút folytató országban, amelybe SZÉGYENSZEMRE még a médiumok is besegítenek, és kénytelen, a Gardianon, a Le modon, stb-n keresztül tájékozódni!
cikicakk55
@papa.49: MTV is hazugság gyár.Minden ami Fideszes az egyben hazug is.Számomra fekete szerda volt,mikor a hír tv megszűnt.Azóta egyetlen magyar csatornát sem nézek.Nem is fogok,mert hazugságnak itt van Shikari,durbincs stb.
papa.49
@cikicakk55: Én is csak a tematikus csatornákat nézem mást nem ...
cikicakk55
Az a legrosszabb,hogy minden oldalba belerondítanak a Fideszes nyaloncok. Képtelenség olyan oldalt találni,ahol tényleg független híreket lehet olvasni.Azt még megértem,hogy a kormány médiája nem fogja nyíltan megírni,hogy melyik nap mit és mennyit loptak,melyik oligarcha kapott pénzt ,megbízatást az utolsó 1 héten,de hogy minden cég,minden politikus,minden párt(amelyik nem Fidesz hű) csupa hülyéből,bűnözőből,csalóból,hazugból áll,de a Fidesznél csak becsületes,derék,igazmondó,törvénytisztelő milliárdosok élnek,azért ez már túlzás. Ilyen még a mesékben sincs.A legkisebb királyfinak is meg tudhatjuk a hibáit.
Kopacsi bacsi
Itt mind ilyen hülye retardált barom írogat csak?? Költözzetek a picsába Afrikába!!
human
@Kopacsi bacsi: A hírhez esetleg valami érdemi hozzászólás?
cikicakk55
@Kopacsi bacsi: Igen,sajnos elég sok olyan hülye retardált van mint te.,pedig belőled egy is sok.
Pálinkás Pál
és mi a baj ezzel libsik???aki egyetért a migrációval,azt kötelezném arra hogy együtt lakjon velük...Teljesen mindegy ki mondja,ha igaz...
human
@Pálinkás Pál: Én benne vagyok, ha te meg együtt laksz egy pappal. Jó tanács: Este fenékkel a fal felé aludj.
Pálinkás Pál
@human: Mellément a javaslatod... a papokra is kb annyi szükség van ,mint a migrikre!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.