Ahogy azt mi is megírtuk, 2018 második negyedévében összesen 1355, vagyis átlagosan naponta 15 kilakoltatás történt. Az ATV-nek nyilatkozó, a témában jártas szakember szerint azonban ez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis havonta körülbelül 10 ezer ember veszíti el az otthonát,és csaknem 400 ezer embert fenyeget ugyanez a veszély. Barabás Gyula szerint az óriási különbség abból adódik, hogy a hivatalos adatok csak a rendőri erővel történő kilakoltatásokat foglalják magukba, emellett azonban vannak még, akik önként hagyják el otthonaikat hiteladósság miatt. A szakértő szerint így viszont már havonta körülbelül 4-4500 otthonvesztésről beszélgetünk, ami nagyjából 10 ezer embert érinthet. Pénteken az Országgyűlés az ellenzéki képviselők által összehívott rendkívüli ülést tartott az otthonápolási díj és a devizahitelesek ügyében – csakhogy az ülés határozatképtelen volt, a kormánypárti politikusok ugyanis arra sem vették a fáradtságot, hogy elmenjenek rá. Kiadtak ellenben egy végtelenül cinikus...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ennél nagyobb bizonyíték, fityesz mantrára cáfolat nem kell, hogy orbánék egyáltalán nem oldották meg a devizahitelesek problémáját, sőt, a héten el is zárkóztak tőle, hogy egyáltalán hajlandóak lennének bármit is tenni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Grafix69: ..,hogy egyik szavamat nehogy a másikba öltsem,idézem régi barátomat
Marx Karcsit Trier-ből : "A vallás a népnek ópium"!,...amire én azt válaszoltam neki,
hogy arről "a vita ugyanaz,mint az izlésről"! ;-))
Grafix69
@anima: Már elmondottam néked egyszer , Jézus nem a hivalkodást és a nagyképűséget tanította , hanem az alázatot és a szerénységet . Erre gondoltam , idézet tőled : " Dugig vagyok azzal az ismerettel, amiről a világ semmit nem tud, de agyonnyom... "
Eladott Ország
@anima: augusztus 19, 15:34; A többi család mikor kerül sorra? Novák Katalin: "A Családok évének virágkocsija azt üzeni, hogy a kormány számára a családok vannak az első helyen, a magyar jövő a magyar gyermekekben és a felelős gyermekvállalásban van." És tényleg! Sőt! Nem csak most van a családok éve, hanem egyfeszt. Ezen felbuzdulva túrtam egy kicsit a nyilvánosan hozzáférhető vagyonnyilatkozatok között, hogy alá tudjam támasztani az össznépi örülést, el ne találjon dőlni, mint félsertés az ólban. Kezdetnek mindjárt Veresné Novák Katalin Éva vagyonkáját szemléztem (már ami bekerült a nyilatkozatba), ide is másolom:
Budapest, XI. kerületében egy 240 nm-es családi ház felének a tulajdonosa, ezt 2010-ben vásárolta. Ugyanebben a kerületben 2003 óta fele részben tulajdonosa egy 90 nm-es társasházi lakásnak. Még mindig ugyanott 1996-ban vásárolt egy 56 nm-es lakást. Szegeden van egy 67 nm-es lakása. Szintén Szegeden van egy 166 nm-es lakása is. És még mindig Szeged, 174 nm-es lakás. Balatonlellén van egy 47 nm-es üdülője. Szegeden egy 50 nm-es garázs fele. Más nincs, például autó sem. Hol marad a négy kerék? Az ingatlanokon kívül van még 14,5 millió forint bankbetét, kap tőlünk 997 200 forint alapfizetést (az egyéb juttatásokat nem lelem) és van évi 2,1 millió forint jövedelme ingatlan bérbeadásból. Ez mondjuk elég soványka, de talán szeret a család egyszerre öt házban lakni. Ki tudja?
Eladott Ország
@anima: tegnap, 18:29, "Akkor most beszéljünk a boldogságról..."
A legtöbb háza és lakása pedig az EMMI egyik államtitkárának, Veresné Novák Katalinnak van, összesen kilenc ingatlannal rendelkezik.
www.blikk.hu/aktualis/332-millioja-van-a-legvagyonosabb-allamtitkarnak/gjz6pz9
Eladott Ország
@Shikari: Írod: "Miért nem vállalják a következményeket?" Az a Matolcsy, aki 136 milliárd forinttal vágta meg a devizaadósokat az LMP szerint. És szerintem is. És a devizahitelesek szerint is. És mindenki szerint, aki nem lábon hordta ki az agyhalált. Az a Matolcsy György, aki offshore-lovagokkal vette körbe az ország jegybankját. Az a Matolcsy György, aki saját magáról szóló könyvet adatott ki és fordíttatott le négy nyelvre. Az a Matolcsy György, aki Matolcsy György által írott cikkeket vásárolt a kuratóriumi elnöksége mellett működő jegybanki alapítványnak. Az a Matolcsy György, aki túlárazott palotákba, kastélyokba, wellnessbunkerekbe, műkincsekbe öli az adófizetők pénzét. Az a Matolcsy György, aki unokatestvérének érdekeltségeibe talicskázza ugyanazt a pénzt. Az a Matolcsy György, aki ruandai tanulmányutakat, botswanai és namíbiai kirándulásokat finanszíroz meg nem nevezett magánszemélyeknek. Az a Matolcsy György, akinek közbeszerzés nélkül létrehozott Pallas Athéné Alapítványait a cégbíróságnak be sem lett volna szabad jegyeztetnie. Az a Matolcsy György, aki a Magyar Nemzeti Banknak az elmúlt években a forint szándékos árfolyamgyengítésén elért többszáz milliárd forintnyi nyereségét nem fordította a magyar adósságarány csökkentésére. Ez itt egy csendes és nagyon szomorú, lépésről lépésre kicsíráztatott diktatúra. Ahol bűnöző mentalitású, korrupt, erkölcstelen, tehetségtelen, közpénzlopásra bármikor kapható, semmihez nem értő dilettánsok gyűrűjében és támogatásával egy nagyon beteg ember szopatja a nemzetet. Akármit mond és akárminek az ellenkezőjét, beszopjuk. Hogy a farhát áfacsökkenése valójában nyugdíjemelés. És hogy Matolcsy György a legjobb jegybankelnök, aki lehet.
Eladott Ország
@Shikari: Normális országban ezért börtönbüntetés jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.