Eredetileg 9,5 milliárdra büntettek 11 magyar bankot, ez most 5 milliárdra csökkent. A GVH második körös döntése szerint is egyeztettek a bankok a végtörlesztésnél, csak nem olyan csúnyán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A bankoktól, meg a bankároktól MINDEN KITELIK olyan is amit még elképzelni se tudunk !!!
namihami
Mennyit kellett vajon ezért a döntésért leadni a ""megfelelő"" helyen?
@papa.49: Mindenki a bankokat szapulja. Tudomásul kéne végre venni, hogy a bank és a banki ügyek is szolgáltatások, amit nem kötelező akkora összegben (pl. lakáskölcsön, autóvásárlás, stb.) vagy bármely új műszaki vagy egyéb termék (pl. utazás, nyaralás) megvásárlásához igénybe venni. A banknak nincs pénze. Pénze annak a betétesnek van, aki beteszi a pénzét és elvárja, hogy azt (adott feltételek mellett), de vissza is kapja. Ha nem megfelelő vagy rossz a feltétel, akkor nem kötelező felvenni a hitelt. Te se lennél boldog, ha a nemfizetők miatt még a tőkédet se kapnád vissza. Sajnos a világban és itthon is sok a meggondolatlan , erején felül hitelt felvevő, aki csak akkor ébred, amikor már törlesztenie kellene.
Nekem pl. van olyan ismerősöm, aki bizonyos körülmények miatt képtelen volt egy idő után törleszteni. Ahelyett, hogy az első útja a bankba vezetett volna valamilyen megegyezhetés reményében, csak ült otthon és várta a sültgalambot. Hiába figyelmeztettük (baráti kör), hogy uccu, eredmény semmi. Most áll a bál. És szerintem, meg is érdemelte.
papa.49
@namihami: Nem a bankok a FŐ BŰNÖSÖK hanem a kontár kormány, lehet volna normálisan is kijönni a devizahitelekből, de nekik az nem kellett !!!
Azt írod ,,szolgáltatás,, igen annak kéne lennie, de itthon most a ,,banki szabad rablás,, folyik, semmi egyéb !!!
Kíváncsi lennék ha egy vill. szerelő hirtelen a munka közepén közölné a megrendelővel, hogy már kétszer annyiba kerül a meló, mit tenne a megrendelő ???
A bankok ma pont ezt játszák el naponta, miért mert a fütyiszes banda felhatalmazást adott 2010. ben a saját hiteleik törlesztése után a ,,SZABAD RABLÁSRA,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.