A szerződésükben az szerepelt, hogy az utolsó gyakorlati félévben csak fele tandíjat kell fizetni, de a nyáron megváltoztatták a feltételeket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Gyerekkoromban általános volt, hogy a felnőttek (tanárok, szülők, stb.) nem mindig tartották be a gyerekeknek tett ígéreteiket. Nagyon keserves helyzetekbe kerültünk néha emiatt. Ha reklamáltunk, legtöbbször az volt a válasz, hogy ők ezzel csak az életre nevelnek. Sajnos ebben igazuk volt. Míg az előző átkosban "csak" a hétköznapi életünkben fordultak elő ilyen jelenségek, az utóbbi három évtizedben már többször kerültünk a létünk alapjait megrendítő helyzetekbe az éppen felettük regnáló kisebb-nagyobb hatalom önkénye miatt. Az éppen póruljárt társadalmi csoport legtöbbször nem számíthat senkire. Ha ennek ellenére mégis sikerül kivívniuk az igazukat várható, hogy valahol máshol keservesen meg fognak lakolni érte. Jó ez nektek fiatalok???
Nessy
Nem emlékszem kristály tisztán, melyik párt tartott népszavazást anno a tandíj, meg a vizitdíj ellen?
CsipkeRózsa
@Nessy: És most mindkettő többszörösébe kerül, ha egyáltalán sikerül megoldani az egészségügyben a szakrendelésre jutást is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.