Elkészült a honvédelmi alapismeretek tantárgy programja. A biológiai fegyverek tölteteként alkalmazható mikroorganizmusok jellemzőit is tanulhatják a nebulók a Honvéd Kadét Program iskoláiban. Alaki felkészítés I.; Hadtörténelmi alapismeretek; Túlélési ismeretek, táborozástechnika; Lőelmélet; Katonai testnevelés; A Magyar Honvédség – ezek a tematikai egységek várnak holnaptól azokra a 9-10. osztályos tanulókra, akiknek az iskolája részt vesz a Honvéd Kadét Programban (itt a lista, hogy melyek az ún. katonasulik). A 11-12. osztályban aztán következik az Alaki felkészítés II; az Egészségügyi; a Haditechnikai; a Térkép- és tereptani és a Biztonságpolitikai és válságreagáló alapismeretek; és végül a hadijog. A Magyar Közlönyben most jelent meg a módosítás, amely átalakítja a tavaly indult katonai képzést a középiskolákban. A kerettanterv új melléklete szerint a négy év során olyan ismeretekre tesznek szert a diákok, mint Az alakiság alapfogalmai. Vigyázz!,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem szeretném ha a fiamat háborúra tanítaná egy abnormális elmebeteg, aki annyira félti a szaros életét, hogy az óvodába is golyóálló mellényben megy. A fosos diktátor elvárja a bátor fiataloktól, hogy áldozzák életüket a hazáért. De miért is?
Manhattan
Nem szeretném ha a fiamat háborúra tanítaná egy abnormális elmebeteg, aki annyira félti a szaros életét, hogy az óvodába is golyóálló mellényben megy. A fosos diktátor elvárja a bátor fiataloktól, hogy áldozzák életüket a hazáért. De miért is?
Commenter
@Manhattan: ezeknek tényleg elmentek otthonról.Végleg. Inkább a háború elől menekülőkkel való bánásmódot kellene tanítani pl. azt hogy a hazátlant nem éheztetni kellene puszta "keresztényi szeretetből". A fosos diktátor elvárja a bátor fiataloktól, hogy áldozzák életüket a hazáért. Soroljam: "elégtételt fogunk venni: jogi, politikai, erkölcsi értelemben" tehát: Nagy Mo-t, vissza (itt már nem csak szavazatokról van szó, leigázzuk az EU-t, majd világuralom. Bármilyen őrültségnek is tűnik, mert az, ez most már kicsit sem vicces, hanem nagyon veszélyes.
Manhattan
@Commenter: Persze beindul a képzés. Hiszen bejelentették, hogy meg kell erősíteni, korszerűsíteni kell a haditechnikát. Van itt pénz a szerintük lényegesre.
Commenter
@Manhattan: ezért: 8700 általános iskolás kapott 10 darab, hazafias gyerekrajzokkal díszített füzetet a XVIII. kerületi önkormányzattól – írja a Népszava, akinek egy olvasója számolt be arról, unokája turulmadaras, nagymagyaroszágos füzetekkel tért haza.
namihami
@Shikari: És négyszer annyi sírásó. A sok hülye fegyverbuzi miatt, amelyik észnélkül fog (amerikai mintára) lövöldözni. Nem tűnt még fel a hírek között a szabad fegyverviselés híveinek, többek között iskolákban, bevásárlóközpontokban és hasonló nyilvános helyen történő tevékenykedése?
Miból gondolod, hogy a hazai ""fegyveres elit"" különb lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.