Forrás: index.hu
Feltöltő: anima
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: nem vagyok a Gyurikád (undorodom a hozzád hasonló tetvektől), de képzelődni te szoktál, de még ehhez is nagyon buta vagy! =))
RonaGyuri
@Shikari: mint mondtam te nagyon-hülye ehhez is buta bunkó vagy. Úgy dobálódzol fogalmakkal, hogy lövésed sincs a jelentésükről, igazi nagyon-buta fityesznyik! Csak a józan ész ellen küzdesz! =))
nezelodo
"Közel 50 év után nem a Bábolna irtja a patkányokat Budapesten
A legutóbbi közbeszerzést nem a cég nyerte el. A cég a közbeszerzési döntőbizottsághoz fordult."
Na ugye, hogy nem kell a fidesznek a hozzáértő! Vagy csak megriadtak az eredményességüktől a Lendvai utcában?
Sámannus
Itt is van vagy kettő, az egyik selejt halnak adja ki magát.
SystemError
Komoly összegeket költ a fidesz a propira mostanában...:)
SystemError
@Shikari: Nem hiszem, hogy az ország többsége a "megúszás" miatt beképzelt, parádézó suttyó lenne, mint te. Többség csak a fidesz által kreált választási tőrvények alapján van, de még a saját szabályaikat is elcsalva a XI. kerben lett. 2,5m(2/3) fidesz szavazó, ami ma kétharmadot jelent összes több ellenzéki szavazattal szemben...:) Akikből 500e határontúli nem neveznék többségnek, csak papíron... Amikor viszont ki lesztek rángatva a parlamentből, akkor nem a narancssárga papírcsákány fog számítani...A fideszes a "hit" tartja ott és tudat alatt tudja, hogy mik zajlanak.. Ha elmúlik a hit másnapra, minden megmagyarázott hazugságból fog egyszerre felébredni a társadalom. Tudod ezért retteg minden gennyes diktátor és maffiavezér is, mert ilyen nincs átmenet, megszűnik a bizalom és összeomlik a hazugságspirál Ezért a sok fizetett köcsög is fórumokon, amiket listázott a többi anyját is eladó, elvtelen köcsög. Attól, hogy ez sok senkiházi együtt harsogja a reggel kiadott központi propagandát és téma szerinti preferenciákat még. az emberek 75%-a tudja, hogy hazudtok és az anyátokat is eladnátok, csak már hányingerük van mindentől, ami közügy. Azt hiszed kidobó-portás műsorod számít. Elhiszem, hogy te már túlkokózva beleéled magad a mengele szerepbe, de ekkora suttyó önmegvalósítás nem lesz itt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.