Fake news-t terjeszt Németországról a magyar kormánymédia – írja a német der Spiegel. A bevándorlók rémtetteiről és a borzalmas német közbiztonságról szóló tudósítások következetesen csúsztatnak, a magyar kormány bevándorlás-ellenes politikához nyújtanak propagandát – véli a német lap

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ezt már régóta tudni,hogy hazugságokat gyártanak teméntelen mennyiségben,kérdés,hogy még hisz-e valaki a fidesznek.Aki csak az M1-et,azaz a migráncs-tv-t nézi,máshonnan nem informálódik,az benyalja a sok idióta álhírt.
Pálinkás Pál
@csipetke: Nos...ezzel csak az a baj hogy az 'állítólagos álhír" valójában mind igaz,utána tudsz járni a német sajtóban is!!
Ha valós képre vagy kíváncsi...ne a cenzúrázott jutúbon tájékozódj...van jó pár videómegosztó,ahonnan nem távolítják el az afrikai horda dúlását bemutató eseteket a "rasszizmusra" hivatkozva!!!
csipetke
@Pálinkás Pál: Láttam jónéhányat, németországi és svéd migráncsos durva balhékat,amikről később kiderült,hogy nem Németországban követtek el,hanem Afrikában,és nem mostanában,hanem 20 évvel ezelőtt.Ezzel együtt tudom,hogy vannak nagyon durva esetek,de sztem az ilyeneket a büntetés letöltése után egyszerűen ki kell toloncolni az adott országból.
Pálinkás Pál
@csipetke: hogyne ...olyan is van...de ha figyelmesen nézelődsz ,simán kiszűröd mi történt Afrikában,mi Európában!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.