A független amerikai szenátor, a korábbi elnökjelölt-aspiráns a brit Guardian hasábjain írt hosszan az agresszív, autoriter nemzetközi politikai trendekről, illetve az ezek ellen hatni képes megoldásokról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát mit mondjak Bernie sok marhaságot hallottam már Orbánról és azokról a kategóriákról, ahova éppen be lehetett sorolni (vagy legalább is úgy tett, mintha), de az öné az legnagyobbak közé tartozik! =))
papa.49
Sokkalta egyszerűbb a dolog mit ahogy itt leírta a szenátor ! A Putyinnak kell valaki aki bent van az Unió vezető szerveiben, és értesíti, alkalmanként keresztbe tesz az Uniónak, a csuti szerepe pont ennyi, az meg hogy közben az országot a sajátjának érzi a Putyint hangyányit se érdekli !!!
Pálinkás Pál
@papa.49: Nos igen,pont ezért fáj a csútinak ha megvonják a szavazati,vétó jogunkat...putyin számára is csak egy értéktelen kularakás lesz!!
papa.49
@Pálinkás Pál: Meg egy nagy csomó tartozás, aminek fejébe kitudja mit ad a muszkának !!!
Pálinkás Pál
@papa.49: No igen,de ha a pénzt is megvonják ,mit fog adni,nincsből nem lehet!!!
papa.49
@Pálinkás Pál: Ne legyen igazam eladja az országot a muszkának ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.