A Jobbik újságjának adott közös interjút a jobbikos Stummerrel. Szerinte a hasonló dolgokat mondó pártok "nem kell, hogy külön legyenek".

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nincs ebben semmi meglepő! Mindkét pártról lehetett tudni, hogy a fidesz szatellit pártjai! A választás idején arra voltak jók, hogy megosszák a szavazatokat. Teljes sikerrel!
Eladott Ország
"Aki a baloldallal keresi a kapcsolatot, az megy a levesbe. Ez a konstrukció bukó. A baloldallal, a múlt erőivel összefogni értelmetlen. Lehet itt bárhogy keverni a lapokat. Ahol ott van Gyurcsány Ferenc vagy Molnár Gyula, az eleve bukás." Nyújtsa fel a kezét, aki a fideszes pártsajtóban ellenzéki, vagy annak tűnő politikusokkal készült interjúkat szokott kedvtelésből olvasgatni. Kellene pedig, mert igazán izgalmas dolgokra bukkan az ember. A fenti kinyilatkoztatást is ott leltem, a napos oldalon. A trendi, szexi, fancy megmondás Kanász-Nagy Máté kútfejét dícséri, aki nem más, mint az az LMP országos elnökségének titkára, aki a Mandiner nevű pártújságban mesélt hosszasan arról, hogy merre van az arra a kirobbanó választási siker után botrányból botrányba tántorgó, magát 21. századiként definiáló ellenzéki párt háza táján. Elvileg őt nem zárták ki, nem tiltották el, nem függesztették fel, úgyhogy teljes legitimitással oszthatta meg a fideszes holdudvarral a pártja jelenéről és jövőjéről szóló magvas gondolatait. Ez is onnan van: "Az LMP megnyitotta volna a tárgyalásokat olyan irányba, hogy egy széleskörű együttműködés alakuljon ki a Jobbiktól egészen az MSZP-ig, amennyiben ebben mindenki benne van. (…) Azt gondoltuk az LMP-ben, hogy az lenne működőképes, ha a Jobbiktól a baloldalig létrejönne egy együttműködés. (…) Nem azt kell nézni, hogy ki honnan jön, hanem azt, hogy jelenleg hol van és hová tart." Ha nem hasadt még ketté a tudatunk, akkor haladjunk tovább.
Nessy
Nincs ebben semmi meglepő! Mindkét pártról lehetett tudni, hogy a fidesz szatellit pártjai! A választás idején arra voltak jók, hogy megosszák a szavazatokat. Teljes sikerrel!
Eladott Ország
@Shikari: A papír sok mindent elbír, még a 49% = kétharmaddal, sőt ez már háromharmadnál is több. Ennyire ganaj, politikai bűnöző prosti banda a fidesz.
kereső
@Nessy: haladjunk.Felejtős mindkettő-mint "ellenzéki" párt.Bebizonyitották április 8.-a után,hogy egyik sem az.A végső bizonyitékot a Sargentini jelentéshez való hozzáállásuk szolgáltatta.Ez mutatja a "demokrácia-és jogállami" felfogásukat.Nem ellenzék!!-egyik sem.
karma1
Elsore azt olvastam a cimben osszefogas helyett, hogy osszeomlas...Mert csak fel szemmel neztem oda...
Most az lmp-t magara hagyta a fidesz, boldoguljon, ahogy tud, - el is vesztettek mar azt a keves tamogatottsagukat is, ami volt, igy hat most kuncsorognak a masik futyisz-szatellit fele...
Ha Vona meg ott lenne, ez eszukbe se merne jutni, mert Vona a maga modjan becsuletesen akarta kezelni az egesz valasztast es partmora'lt ,... Hat o elment a szinrol, feljott a szar a felszinre, es ungar peter penze vonzoan hathat a szinten megtepazodott renomejuknak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.