Miközben az LMP-ből Schiffer András és Hadházy Ákos után a párt harmadik egykori társelnöke Szél Bernadett is kilépett, Schiffer András visszatér az LMP környékére - tudta meg a Népszava. A párt alapítója az LMP-frakció mellett tanácsadóként dolgozik majd tovább - tudta meg a napilap. A politikus még 2016-ban mondott le mandátumáról, majd idén májusban jelentette be, hogy távozik a pártból. Bár Schiffer a lapnak úgy kommentált, hogy "nem tudok róla", Schmuck Erzsébet képviselő azt mondta: "felmerült" a korábbi társelnök alkalmazása. Szél Bernadett volt társelnök tegnap jelentette be, hogy kilép a pártból és a frakcióból is. A politikus nem egyedül távozott, mivel Szabó Szabolcs is kilép az immár hatfős LMP-frakcióból.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Komolytalan párt az ahol átjáróházként ki-be járkálnak az emberek. Mint ügyvéd, nem tudott megélni? Valószínű megkapta a vezérkari utasításokat.
papa.49
Visszatér, nehogy megszűnjön a frakció !!!
Így lehet az állami csecsen csüngeni !!!
Eladott Ország
Schiffer a hangzatos kijelentések mögött, mindig is a fidesznyikek szekerét tolta. Meg kell hálálnia valódi gazdájának, hogy megfenyegette a visszalépni kívánó lmp-s jelölteket és hozzásegítette a kétharmadhoz. Schiffer gerincét példázza, hogy akkor lép le, mint örömlány a díványról, amikor a legnagyobb szükség lenne rá, mármint akkor, ha őszintén a kormányváltás lenne a célja, és nem a júdáspénzért begyűjtése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.