A Sargentini-szavazás után könnyebben felismerhetjük barátainkat és ellenfeleinket, mondta a Fidesz EP-képviselője. A néppárti frakció kétharmada a Fidesz ellen szavazott a Sargentini-jelentés kapcsán, és ezt nehéz elfelejteni a kormánypárti EP-képviselő szerint. Ennek ellenére nem a szakítás felé tart a Néppárt és a Fidesz viszonya. Az EP-választásnak az a tétje, hogy egy értékeiben teljesen összeolvadt konzervatív-szociáldemokrata-liberális koalíció irányítja majd Európát, vagy egy valódi jobbközép szövetség. „Nem hiszem, hogy bárkinek is oka volna arra, hogy ne legyen csalódott és szomorú amiatt, amit Strasbourgban Magyarországgal műveltek” – mondta a Sargentini-szavazás kapcsán Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Mandinernek adott interjújában. Azon az alapon, ahogy Magyarországot kritizálták, mindegyik országról lehetne írni egy Sargentini-jelentést, vélekedett. Egy kicsivel objektívebb, elfogulatlanabb összehasonlításból pedig kiderülne, hogy Magyarország...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hát még Európának belőlük! Csak míg a fidesz támogatottsága nem éri el a 3 milliót, addig a többi európaiét meghaladja az 500 milliót. Különben is az Európai Parlamentben nem a barátaink vannak, és nem is az ellenfeleink.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Kis buzgancs akkor gyere haza, mert tudomásom szerint a te mandátumod már nem lesz meghosszabbítva leszerepeltél a csuti kretén előtt, így kilőhetővé váltál !!!
karma1
@papa.49: Savanyu a szolo, nana', hogy elkezdte simfo"lni az Uniot...
papa.49
űen @karma1: Megkapta a ,,selyemzsinórt,, vagy a ,,lófejet,, )))
balos
Ez a köcsög elfelejti,hogy nemA Magyarokkal van baj,hanem a fideSSes tatárokkal!
csipetke
A cikk elején azt mondja,hogy a Sargentini szavazás kapcsán a néppárti frakció a fidesz ellen szavazott,alább pedig azt,hogy csalódott,és szomorú amiatt,amit Magyarországgal műveltek.Miért beszél minden elmeroggyant Magyarországról akkor,ha a fidesz a hunyó?Mikor ismerik már végre be,hogy szarul kormányoznak,jog,- és demokrácia-tiprók,és a legkorruptabb kormány,akik 9.éve garázdálkodnak.A legundorítóbb bagázs ebben az országban.Szájernek pedig senki nem áll a háta mögött pisztollyal,hogy maradjon az EP-ben.El lehet onnan takarodni,hátha sikerül odaültetni egy olyan embert,aki nem a fideszt képviseli,hanem a magyar embereket.
Desischado
Az Unió végre kezd felébredni, ez a baja ennek a féregnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.