A miniszterelnök a november 5-én megnyíló első Kínai Nemzetközi Import Expo (CIIE) eseményein vesz részt, és találkozik a kínai államfővel is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@durbincs: ahogy neked az ő seggének a lefetyelése!!! =))
Eladott Ország
Ez valóban csodálatos, mert innen lehet tudni, hogy nem leszünk gyarmat, ezután már mindig csak gőzmozdony. Arról már nem is beszélve, hogy akinek még életében nem futotta egy Jaguarra, az annyit is ér. A vagyontalanok állatkertje és rezervátuma elhitette, hogy ezt a helyet kizárólag ő teheti jobbá, ő tudja megmenteni, nélküle nincs tegnap, nincs holnap, semmi nincs.
Eladott Ország
Végtelen nagy öröm számunkra, hogy Li Ko-csiang elvtárs és Orbán Viktor elvtárs megállapodott a Budapest-Belgrád vasútvonal megépítésében. Mi, a nagyon barátságos magyar nép örömmel fizetjük ennek költségeit. Sőt, még az unokáink is örömmel fogják majd törleszteni. Főleg, miután Orbán Viktor elvtárs elmesélte nekünk a rádión keresztül, hogy őt személyesen egyáltalán nem érdekli, hogy valaha is megtérül-e a beruházás (nem fog), de ő ezt eldöntötte és ez neki fontos, tehát meg fog épülni a vasút. Annak külön örülök, hogy pályázat nélkül – pocsék lett volna, ha valaki fele ennyiért megcsinálja – és még az erről készült hatástanulmányt is titkosította drága Orbán Viktor elvtárs 10 évre. Mi, barátságos magyar nép ezt így szeretjük. Ehhez vagyunk szokva. Ha lehetne egy kérésem, akkor azt kívánnám Li Ko-csiang elvtárstól, hogy találjon módot arra, hogy a vasútvonalat összekössék a felcsúti vonallal. Ha ez sikerülne, még a jelenleginél is sokkal boldogabb és elégedettebb lennék én, a magyar nép. Fájó szívvel lengetem a távolodó Li Ko-csiang elvtárs után a zsebkendőmet, miközben könnyes sóhajok szakadnak fel a lelkem mélyéről. Bevallom, nagyon bánt, hogy Orbán Viktor elvtárs nem ül most ön mellett a repülőgépen. Pedig olyan jó lenne tudni, hogy ő is nagy sebességgel távolodik tőlem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.