László a 24.hu-nak azt mondta, 2010-ben találkozott először detektor segítségével azonosított műkinccsel, amikor néhány ismerőse − akik szabadidejükben leletek után kutattak − megmutattak neki egy érmét. Miután megtudta, hogy a kincs hol és miként került elő, illetve hogy az érintett érme több tízezer forintot ért, úgy döntött, maga is vásárol egy fémkeresőt, egy középkategóriás gépet. László ismerősei elsősorban a második világháború tárgyi leleteivel foglalkoztak, őt azonban az érmék, főként az Árpád-kori leletek kezdték el érdekelni. Az elkövetkező időszakban lépésről lépésre tapasztalta ki, hogy mely területeken érdemes keresni, és hogy milyen nyomok lehetnek árulkodóak. Emellett folyamatosan képezte magát: szakirodalmat olvasott, és ismerősein keresztül egyre több kincskeresővel tudta felvenni a kapcsolatot. Végül vásárolt egy újabb, még érzékenyebb detektort, amellyel már sokkal nagyobb precizitással tudott kutatni. Ekkoriban még bizonyos korlátozások mellett (például a

Forrás: 24.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hát igen,van,amit kicsempésznek,van,amit itthon kaparintanak meg.A nemzeti ledes töklámpás,sajátlábú vejkó már a fene tudja hogy hányadik műemlék-kastélyt szerezte meg,amiből asszem szálloda lesz.Most épp ezek pofátlan átjátszása zajlik.
Eladott Ország
Külföldre lopják a magyar kincseket, mert dübörög a magyar jólét, mint az angolai elefántcsorda. Már nem kell Zsuzsa asszony, a minden magyar szegény ember és a magyarság, a fidesz kebelbarátja. Minden gyerek és felnőtt jóllakott. Minálunk moziba, színházba, kozmetikushoz jár az idős emberek többsége. Golfoznak, teniszeznek is, aztán pihenésként becsapnak egy adag lazacot, a kettesek, meg fémkeresővel múlatják az időt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.