És egy egész sereg másik, a Fidesznek szánt fogalom az erős civil társadalomtól a független sajtón át véleményszabadságig. A néppárti kongresszus EU-s értékekről szóló határozatának első négy mondata egy magyar ellenzéki párt közleményében is állhatna. Ehhez képest Deutsch Tamás tegnap még arról számolt be, a liberális szó kimaradt a szövegből, és ezt a Fidesz irányába tett elmozdulásként értékelte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
propeller.hu/itthon/3383428-deutsch-tamas-nem-egeszen-talalta-el-igazsagot-de?all#c2294755
Kinek van igaza ?
Mondhatom úgy is : ki hazudik?
Én Niedermüllerrel értek egyet:
"–" Ha a EPP mégis megtartja a Fideszt a tagjai között azért, hogy a 2019. májusi EP- választásokon többséget szerezzenek, akkor az üzenet világos: a Néppártnak politikai erkölcse nincs, csak látszatelvei vannak "– közölte Niedermüller az események fényében."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
De nyert a fidesz=orbán. Mert ez a nyilatkozat semmire nem kötelezi .Ez váltotta ki az eljárást ellene,ami a kizáráshoz vezetett volna.Persze,hogy aláirták.Meg fogja bánni még ezt az EPP:
kissé felnőttem
@kereső: biztos ez szerintem nagyon inog párttársak, kérdésem régi keletü ! miről szóltak a békeszerződések a harmincaS ÉVEK VÉGÉN?
ARRÓL, HOGY MIT FOGUNK megSZEGNI.aKKOR MI VAN?
kereső
@kissé felnőttem: arra gondolsz???- München 1938
Helsinki 2018 ?
kissé felnőttem
biza az előzőkre Hitler kötögette körbe európában és miért ? hogy megszeghesse !
kissé felnőttem
Tompika te ostoba sokat reméltél? nem jött be ,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.