Az Azonnali vette észre, hogy november 8-án bejegyezték a Mindenki Magyarországa Mozgalmat, Márki-Zay Péterék szervezetét, melynek deklarált célja hogy a jövőre esedékes önkormányzati választásokon mindenhol egy jelölt álljon ki a Fidesz jelöltjével szemben. Márki-Zay és társai októberben jelentették be, hogy megalapítják egyesületüket, az alapításról szóló papírok aláírása után azt mondták, szakmai segítséget nyújtanának a jelölteknek azzal a céllal, hogy a kormánypártnak mindenhol csak egy kihívója legyen. A mozgalom alapító okirata szerint a szervezet célja „a részvételi demokrácia erősítése, a helyi közéleti aktivitás előmozdítása, a magyar civil társadalom önszerveződésnek támogatása.” A mozgalom székhelye Magyar György ügyvéd irodája lett, aki a bejegyzést intézte. Az Azonnali kérdésére elárulta, „az egyesület a jövő hét végén fog egy komolyabb megbeszélést tartani, azt követően fog csak a nyilvánosság elé lépni a mozgalom.” A hódmezővásárhelyi polgármester...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ideje lenne, ha FELNŐNE az ORSZÁG arra a magaslatra, hogy a TISZTESSÉG győzzön a "tisztességtelen" felett, bármely oldalról!
Jozefina
Sok sikert nekik!!! Az EU választásokon is kellene indulniuk!!! "Mindenki Magyarországa Mozgalom" Ebbe valamennyi ellenzéki pártnak, érdekvédelmi szervezetnek, civil szervezeteknek hatékonyan kellen részt venniük, amennyiben valóban a diktatúra ellen küzdenek!!!?
Nessy
@Jozefina: Csak az a baj, hogy mindegyik azt hiszi magáról, hogy a zsebébe van a bölcsek köve, és "önálló megmérettetés" syndromában szenvednek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.