Tőlünk, Magyarországon élő, dolgozó és adózó emberektől sajnálnak 10 év alatt 720 ezer forintot, de nem sajnálnak 3,3 millió forintot egyben kifizetni a mi pénzünkből a határon túliaknak lakástámogatásra - @Vadai Ágnes tegnap a Parlamentben szembesítette a kormányt, hogy különbséget tesznek a Magyarországon élő és a határon túli magyarok közt.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Túl gyanús ezek a határon túli támogatások. Lehet, hogy a fele sem igaz és a pénzek szépen máshova vándorolnak.
Peller Anikó
Az nem baj ha különbséget tesznek, még szép.

A baj az, hogy szavazatvásárlás megy a mi pénzünkből a mi bőrünkre.
Aki Én
A határon túli magyarság a fidesznek a szükséges rossz. Marha sokba kerül, de megéri.
Ráadásul totál átláthatatlan, ellenőrizhetetlen...
Ezt még a bajszos szar is megmondta, pedig ő fideszes.

444.hu/2018/02/11/ader-a-fidesz-nem-tamogatja-hogy-olyanok-is-szavazhassanak-akik-nem-elnek-magyarorszagon-es-nem-adofizetoi-az-orszagnak

,,Nem támogatjuk azért, mert elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon,
akik nem adófizetõ polgárai az országnak,
és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötõdése nincs is már az országhoz.
Nem támogatjuk a választójog kiterjesztését azért sem, mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága.
Nem támogathatjuk azért sem, mert ez jelentősen növelné a költségeket."
csipetke
Ezt már évek óta érzékeljük,hogy a külhoni magyarok,akik közül sokan már magyarul sem beszélnek,nagyobb megbecsülést élveznek,mint mi,akik ide fizetünk adót,a plafonmagas ÁFA-t,az ilyen-olyan járulékokat.Ha az ittlakó magyar fiatal,aki lakás után vágyakozik,a fene tudja hányféle kritériumnak kell megfelelnie,hogy kölcsönhöz jusson,a külhoni "magyaroknak" pedig bemondásra osztották a 3 millát.Ez a kormány a mi szégyenünk,hogy még mindig a nyakunkon ülnek,és élősködnek rajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.