A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal viszont nem erősítette meg a Magyar Idők információját. Arra hivatkoztak, hogy erről csak az érintettnek és az ENSZ menekültügyi főbiztosságának adhatnak tájékoztatást. A politikusnak múlt csütörtökön kellett volna megkezdenie börtönbüntetésének letöltését, de ügyvédei fellebbezést nyújtottak be, amellyel nyertek egy kis időt Gruevszki számára, ám az indítványt a múlt pénteken a fellebbviteli bíróság elutasította. A döntést a múlt hét végén és hétfőn többször is megpróbálták kézbesíteni a volt kormányfőnek, ám Gruevszkit sehol sem találták, ezért hétfő késő délután elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrség átkutatta a politikus házát, Oliver Szpaszovszki belügyminiszter pedig bejelentette: a hatóságok fokozottan figyelik a Szkopjéból kivezető utakat, illetve a határátkelőket is. A sajtó azt is közölte, Gruevszkinek nincs útlevele, mert azt még korábban elővigyázatosságból elvették tőle az ellene folyó eljárások miatt. A volt...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Elképesztő a fidesz-szekta értékrendje. Sírok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
De nem az országa bírósága által JOGERŐSEN ELÍTÉLT TOLVAJT az Unió egyetlen bizottsága, szervezete ezt nem nyilvánította ki !!!
csak úgy....
@Eriksson: "@Hellcat: Téged meg az, hogy nem tudsz elvonatkoztatva gondolkodni. Itt nem egy alkoholista közmunkásról van szó, hanem egy világszerte ismert magas rangú politikusról,"

mesélj még andersen...,föleg a világszerte ismert ,magas ranguról!
Hellcat
@Eriksson: Most komolyan elkezdtél kimosdatni a szarból egy nemzetközlieg közötött elítélt bűnözőt??? UGYE NEM???
creativehun
@Eriksson: Lehet,hogy abba az alkoholista közmunkásba több gerinc és becsület van mint abba az általad " világszerte ismert magas rangú politikus, exminiszterelnökl" -ként aposztrofált politikus bűnözőben! Soha nem értettem és ma sem értem..egyesek miért nyalnak be csontig patkányoknak akiknek egyetlen érdeme,hogy hülyét csinálva a saját népéből politikusi karriert futott be. Ezek nem produktív tagjai a társadalomnak.Többségük a büdös életbe nem végzett munkát.Ennél már csak az jobb amikor valamilyen átadáson vagy falunapon xy politikusokat kérnek fel reprezentálni...mint valami kibaszott celebet. Sajnos nem rajtam múlik...mert ha rajtam múlna az összest örökre elzavarnám..és minden politikával kapcsolatos tevékenységet örökre betiltanék ezen a bolygón.Sajnos ez nem áll hatalmamban!
kokopelli
@bencemacska: Aki végigjárta azt a Canossát amig valaki egyáltalán nyugodtan aludhat
"az új jövendő hazájában",addig sok víz folyik le a közeli folyóban! Itt nem a hivatalos eljá-
rásról szól fáma,hanem arról,hogy az Orbán-adminisztráció akármilyen hibát követ el, az ak-
kor is rendben van!Nem tudom,hogy itt hányan járták meg azt az utat,amí után az ember fel- lélegezhet,hogy biztos a státuszom,hogy maradhassak! Nagyon csodálkozom,hogy minden
olyan egyszerű azoknak,akik ezt az utat nem is ismerik! Majd a főnök elsikálja!... persze!
Lehet,hogy a politbűnözök egymás iránt egy szolidaritás éreznek en bloc?
Aki Én
@Eriksson: ,,nem egy alkoholista közmunkásról van szó"
Na, ez már tényleg fáj.
Az alkoholista magyar közmunkást kevered egy korrupt és jogerősen elítélt macedón kormányfővel?
Te tényleg nem tudod mit beszélsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.