A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal viszont nem erősítette meg a Magyar Idők információját. Arra hivatkoztak, hogy erről csak az érintettnek és az ENSZ menekültügyi főbiztosságának adhatnak tájékoztatást. A politikusnak múlt csütörtökön kellett volna megkezdenie börtönbüntetésének letöltését, de ügyvédei fellebbezést nyújtottak be, amellyel nyertek egy kis időt Gruevszki számára, ám az indítványt a múlt pénteken a fellebbviteli bíróság elutasította. A döntést a múlt hét végén és hétfőn többször is megpróbálták kézbesíteni a volt kormányfőnek, ám Gruevszkit sehol sem találták, ezért hétfő késő délután elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrség átkutatta a politikus házát, Oliver Szpaszovszki belügyminiszter pedig bejelentette: a hatóságok fokozottan figyelik a Szkopjéból kivezető utakat, illetve a határátkelőket is. A sajtó azt is közölte, Gruevszkinek nincs útlevele, mert azt még korábban elővigyázatosságból elvették tőle az ellene folyó eljárások miatt. A volt...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Elképesztő a fidesz-szekta értékrendje. Sírok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,Hivatali visszaélés, választási csalás, erőszak szerepel Nikola Gruevszki bűnlajstromán, amit épp az általa elrendelt illegális lehallgatások igazolnak.
Tízezreket hallgatott le törvénytelenül,
állami beruházásokat játszott át kegyeltjeinek,
a politikai ellenfeleit a hatóságok segítségével anyagi romlásba döntötte,
és igyekezett bedarálni a macedón sajtót és igazságszolgáltatást.
Bizonyítottan korrupt, állami megrendelésekből pénzt kapott vissza. Pl Mercedes.

Ám a magyar miniszterelnök személyesen utazott Szkopjéba, hogy Gruevszki mellett kampányoljon. (Utazását megelőzte Gulyás Gergelynek, jelenleg Miniszterelnökséget vezető miniszternek a támogató útja.) A titkosszolgálatok törvénytelen felhasználása ellenzéki szereplők és politikai ellenfelek megfigyelésére és ellehetetlenítésére úgy tűnik elfogadható, mi több: támogatandó politikai metódusnak tekinthető a hazai kormány “régimódi kereszténydemokrata” vezetőinek szemében. Talán akkor sem tévedünk nagyot, ha feltételezzük: önmagában a Gruevszkivel szembeni korrupciós vádak sem csípik az állítólag a Tízparancsolaton pallérozódott magyar állampárti politikusok szemét."
Eriksson
Megkapta? Annak ellenére, hogy szinte az összes ide írogató propis jogtudós a vesztét akarta? Hát ez skandallum. :)))
papa.49
Ha megkapta annak az árát is a ország lakossága fogja megfizetni !!!
Ez nem ,,jogtudóság,, csak a józan ész !!!
kokopelli
@Aki Én: ...jó lenne tudni,hogy mennyit perkált a sikított lóvéjából! Ő nem a népe
szegényei elől "orrozta el",mint a honos Lölö-k? ( ;-(
menekült
@Eriksson: Te most komolyan, örülsz ennek?
bencemacska
@Eriksson: Senki sem akarta a "vesztét", csak a következetességet és az Igazságot!
Hogy OV szembeköpte magát, az az ő dolga! De legalább a betyárbecsületet tartotta. A nemzetközi alvilágban elérte a "jó keresztapa" címet!
E miatt el fognak bennünket özönleni a a hasonló "menekültek", Gruevszki nem az első, de sajnos nem is az utolsó!!!
Aki Én
@Eriksson: Bocs, de nem bírom magamban tartani.
Hogy te milyen buta vagy... :(
kokopelli
@papa.49: Megerősítette már a "Sóhivatal" ? ...vagy még nem? na ugye?
Hellcat
@Eriksson: Látom téged feldob, hogy a kormányod szervezetten becsempészett egy bűnözőt az országba aztán menekült státuszt adott neki...
Katalina62
@Eriksson: nincs azzal gond, ha valaki Fidesz-párti, de azért nem kéne védeni, a védhetetlent!
CsipkeRózsa
@Eriksson: Olvasd el Aki Én hozzászólását, akkor látod, hogy nem azért, mert az ide írogatók nem a "vesztét akarták", hanem egy bűnösről van szó, aki ne szökjön meg a büntetés elől.
Aki Én
Elképesztő a fidesz-szekta értékrendje. Sírok...
Eriksson
@bencemacska: Feltételezem, nem csupán OV öncélú döntése a státusz megadása. Vannak nemzetközi jogtudósok, aki feltehetően töviről-hegyire átrágták magukat a lehetséges helyzeteken, minek alapján megszületett a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal döntése.
bencemacska
@Eriksson: Naiv vagy . Már elértük a "demokrácia" azon szakaszát, amikor a képviseleti demokrácia egyszemélyi döntéseken alapul!
Megígérte -> betartotta. Ez a betyárbecsület!
nevemnick
Volt letelepedési kötvényes migráns/bűnöző, most van új fajta, a VIP migráns.
Haladunk a korral...
Eladott Ország
A pártállami diktatúrában a hatóságoknak csak statisztaszerep marad. Gruevszki nem politikai üldözött, hanem jogerősen elítélt bűnöző. Az, hogy évekig miniszterelnök volt, nem mentesíti a bűncselekmény alól, hanem éppen ellenkezőleg, súlyosbítja a tettét. Gruevszkit nem a jobboldalisága miatt akarják börtönbe zárni, hanem korrupció miatt. Nem Soros György akarja lecsukatni, hanem a macedón hatóságok. Nem koncepciós eljárásban, hanem bizonyított bűnügyben. És Gruevszki elsősorban nem a most kiszabott két év börtönbüntetés elől fut, hanem a még folyamatban lévő ügyei miatt, ugyanis ha bizonyítást nyernek a további vádak, akár élete végéig sem fog szabadulni.
Katalina62
@bencemacska: jóhiszemű vagy! Dehogy naiv!
Eriksson
Az egész brüsszeli adminisztráció azon a véleményen van, hogy minden menekültet be kell fogadni. Korra, nemre, bőrszínre, erkölcsi bizonyítvány meglétére való tekintet nélkül. Ezzel az eggyel mi a baj?
Az, hogy országa nem volt hajlandó megváltoztatni a nevét, nem volt hajlandó belépni a NATO-ba, és amiért oroszbarátnak számít.
És nekünk magyar lakosságnak mi közünk van ehhez? Ezek a dolgok a legmagasabb körökben dőlnek el, nemzetközi megegyezés alapján.
És egy ár-érték arány is bejátszik, hogy érdemes-e nagyobb politikai lekvárt kavarni, vagy inkább szép csendesen túllépni rajta.
És nem mellesleg biztos, hogy e hír kapcsán sokan fellélegeztek politikai körökben.
Hellcat
@Eriksson: Ezzel az eggyel az a baj kérlek, hogy TELJESEN szembemegy a fidesz minden eddigi kommunikációjával és intézkedésével menekült ügyben, egy nemzetközileg körözött elítélt bűnözőt szervezetten BECSEMPÉSZTEK az országba, majd jogtalanul különleges bánásmód alatt hipergyorsan menekült státuszt kapott. Ha nem érzed ezzel mi a baj az csak téged jellemez.
Eriksson
@Hellcat: Téged meg az, hogy nem tudsz elvonatkoztatva gondolkodni. Itt nem egy alkoholista közmunkásról van szó, hanem egy világszerte ismert magas rangú politikusról, exminiszterelnökről. Egy ilyen különleges ügyre vonatkozóan sem a magyar alaptörvény, sem a BTK nem ad útmutatást.
bencemacska
@Eriksson: ma, 15:20
Amiket te emlegetsz, még nem kerültek sorra! Hogy mi van még a füle mögött azt csak ő és a macedon kormány tudja (sejti)
Most korrupció, megvesztegetés, azaz gazdasági bűncselekmény miatt ítélték el két évre. Ez nem politikai ítélet, ez nem politikai üldöztetés, ez ellen nem védHET a politikai menedékjog!
Egy közel két éves perben hozott ítéletet a magyar hatóságok "felülbírálták" 3 nap alatt???
Eriksson
@bencemacska: Nem akarok ebbe jobban belebonyolódni. Amit akartam mondani ezzel kapcsolatban, azt leírtam már.
csak úgy....
@Eriksson: honnan szeded,hogy a "brüsszeli adminisztráció" azon van,hogy az összes menekültet be kell fogadni?
Különben,ti mint magyar lakosság,még csak érintettek sem vagytok a dologban,mert nincs az az idióta migráncs,aki eselleg nálatok a kilátástalanságban a stadionok árnyékában szeretné tengetni az életét!
a többit nem is értem,hogy miröl zagyválsz,kevered a szezont a fazonnal...
Aki Én
@Eriksson: 15:40 Ez nem egy kormányfő, hanem egy köztörvényes bűnöző.
papa.49
De nem az országa bírósága által JOGERŐSEN ELÍTÉLT TOLVAJT az Unió egyetlen bizottsága, szervezete ezt nem nyilvánította ki !!!
csak úgy....
@Eriksson: "@Hellcat: Téged meg az, hogy nem tudsz elvonatkoztatva gondolkodni. Itt nem egy alkoholista közmunkásról van szó, hanem egy világszerte ismert magas rangú politikusról,"

mesélj még andersen...,föleg a világszerte ismert ,magas ranguról!
Hellcat
@Eriksson: Most komolyan elkezdtél kimosdatni a szarból egy nemzetközlieg közötött elítélt bűnözőt??? UGYE NEM???
creativehun
@Eriksson: Lehet,hogy abba az alkoholista közmunkásba több gerinc és becsület van mint abba az általad " világszerte ismert magas rangú politikus, exminiszterelnökl" -ként aposztrofált politikus bűnözőben! Soha nem értettem és ma sem értem..egyesek miért nyalnak be csontig patkányoknak akiknek egyetlen érdeme,hogy hülyét csinálva a saját népéből politikusi karriert futott be. Ezek nem produktív tagjai a társadalomnak.Többségük a büdös életbe nem végzett munkát.Ennél már csak az jobb amikor valamilyen átadáson vagy falunapon xy politikusokat kérnek fel reprezentálni...mint valami kibaszott celebet. Sajnos nem rajtam múlik...mert ha rajtam múlna az összest örökre elzavarnám..és minden politikával kapcsolatos tevékenységet örökre betiltanék ezen a bolygón.Sajnos ez nem áll hatalmamban!
kokopelli
@bencemacska: Aki végigjárta azt a Canossát amig valaki egyáltalán nyugodtan aludhat
"az új jövendő hazájában",addig sok víz folyik le a közeli folyóban! Itt nem a hivatalos eljá-
rásról szól fáma,hanem arról,hogy az Orbán-adminisztráció akármilyen hibát követ el, az ak-
kor is rendben van!Nem tudom,hogy itt hányan járták meg azt az utat,amí után az ember fel- lélegezhet,hogy biztos a státuszom,hogy maradhassak! Nagyon csodálkozom,hogy minden
olyan egyszerű azoknak,akik ezt az utat nem is ismerik! Majd a főnök elsikálja!... persze!
Lehet,hogy a politbűnözök egymás iránt egy szolidaritás éreznek en bloc?
Aki Én
@Eriksson: ,,nem egy alkoholista közmunkásról van szó"
Na, ez már tényleg fáj.
Az alkoholista magyar közmunkást kevered egy korrupt és jogerősen elítélt macedón kormányfővel?
Te tényleg nem tudod mit beszélsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.