Egy szakszervezeti elnök arról értesült, akiket október végén rúgtak ki, még nem kaptak meg minden papírt erről, mert nincs, aki előállítsa ezt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Igazából nehezen lehet megállapitani, hogy hányan dolgoznak a Miniszterelnökségen a háttér intézményekkel együtt. Találtam egy kb. 40 ezres létszámot, most mégis ebből hány embert rughattak ki és ki az az idióta, aki a bérszámfejtőket rugta ki először?! A másik érthetetlen dolog, hogy a bérszámfejtést és a kilépő papirokat nem "kézi hajtánnyal" állitják elő, hanem nyilván program segitségével... vagyis kirugtak mondjuk 10.000 embert, ezért nem győzik?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@eszegfu: Hogy még egy kicsivel"tisztább" legyen a kép, az oep -től csak a kifizetések kerültek a MÁK-hoz az azt intézőkkel együtt- a többi része járási hivatal.A kormányablakoknál a nyufisok dolgoztak- na ők meg lettek nyirbálva./adja be elektronikusan a nyugdijkérelmet,aki nyugdijba akar menni. Az oep ügyintézés külön maradt- TAJ,eus eb kártya...etc.És nincs gazdája semminek- sajnálom szegény ügyfelezőket,mert ők szivják meg.Ja nem csak ügyfeleznek, hanem a beérkezett ügyeket intézik,szóval az érdemi munkavégzés is az övék.
Kirúgták gyakorlatilag az érdemi munkát végzők egy részét, a munkát meg szétdobták.Az államtitkárok,kormánybiztosok száma meg gyarapszik,van terület aminek kettő biztosa is van már- ez a jövő évi vadászati világkiállitás/ vagy 20-ban lesz?/.
Nessy
No problem! Majd kettőt felvesznek, akik majd betanulnak, aztán lesznek papírok is a kiebrudaltaknak. Ámbár a főnökök megmaradtak, ergo ők is megcsinálhatnák! Ja, hogy ők párt katonák, és halvány lila fogalmuk sincs az érdemi tevékenységről? Ez van NERtársak!
eszegfu
@kereső: tegnap 16:50 Engem csak az dühit, hogy mindezt Te tudod, én mondjuk "halványan", de a szakszervezetisnek akkor pont ezen kellene háborognia konkrétan!
kereső
@eszegfu: a szakszervezetis nem fog háborogni,ezen sem. Hiszen onnan kapja a fizetését.Nem független, esetleg csak a tagságtól.Ez igy maradt ránk még az átkosból.
eszegfu
@kereső: tegnap 11:12 Igazad van, de én csak a cikkre utaltam, ahol háborognak a szakszervezeti vezetők és sztrájk és hü és ha...
Jozefina
Mindenki megérdemli a sorsát, amíg nem csap az asztalra és azt mondja, hogy na most már ebből elég!!! Ezek az intézkedések mind a megfélemlítés és a sakkbantartás eszközei a kormány részéről!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.