A Lánchídon át vonul a Jobbik a Sándor palotához, hogy a köztársasági elnököt felszólítsa, ne írja alá a törvényt. Közben a Kossuth téren is tüntetnek. Percről percre tudósítunk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Gyűlölöm az erőszakot,de most azt gondolom,itt is azt kéne csinálni,mint a franciák Párizsban.Ez a genyó banda valószínűleg abból értene csak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Eriksson: @Nessy: Fogalmam sincs. Meg ahány újság, annyi félét mond, ki tudná azt fejben tartani?
A felsoroltak milyen tényekkel van alátámasztva?Sunyi patkány.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Nyugszik a beteg...
tudode
Eddig is hozott a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN bagázs minden csoportot kiherélő jogszabályokat, de az, hogy abban reménykedve a bagázs, hogy KARÁCSONYRA VALÓ készülődés előtt. és a HIDEG IDŐRE VALÓ VISSZAÉLÉSSEL le tudják NYOMNI A TÁRSADALOM torkán ezt a RABSZOLGA TÖRVÉNYT, és egyéb nyalánkságot, ennél mocskosabb tettet nem kurt a világ, arról nem is szólva olyan módon, mintha a KOCSMÁBAN, és nem az ország házában tennék, a HÁZMESTER szigorú házirendjétől DÚRVA QVÁR eltérően!
.
Kezd betelni a pohár POLITIKAI SZÉLHÁMOSOK!
.
Szemétség az ünnepekre, az adventre való tekintettel EGY ZÉRÓ FIDESZ-KATONA államfővel, majdnem úgy viselkedve,ROSSZABB, alamuszíbb, mintha farmer gatyás KATONA LENNE!
.
propeller.hu/itthon/3389893-tuntetok-fustgranatot-dobaltak-rendorok-koze-kossuth-teren
.
Gazda nélkül működik az ország, kirabolva!
magyarbakancs
@Eriksson: Had kérdezek már valamit miért túlórába kel meg keresni a megélhetéshez szükséges javadalmat?
Én ápoló vagyok lebedolgozom a 12 órámat majd a szabadnapomon elmegyek egy másik kórházba,mentőkhöz,,magán klinikára dolgozni.
Azért ,hogy meg éljek.
Ja meg tudjam fizetni a kölcsönömet a lakásra.
Ez nem ön kizsákmányolás.?
Eddig az volt ,hogy kollektív szerződés védi a dolgozót,most meg egyéni munkavallói szerződést kössön a dolgozó.
Ja mindenki munkaügyi jogásszal megy munka szerződést kötni mert ez annyira életszerű a melós társadalomban nem?
Ezt a Fidesz dumát te meg csontra beszopod.
Eriksson
@magyarbakancs: Nem kellenek ide túlóratörvények ahhoz, hogy a dolgozók túlmunkában keressék meg az elkölteni valót, magad esetével bizonyítod.

Figyú! Én egyetlenegyszer se mondtam, hogy a törvény helyes, csak azt, hogy egy lehetőség. Akinek nagy családja, vagy komoly adóssága van, vagy egyszerűen többet akar, mint amennyit nyolc órával összehoz, annak bizony az.
Aki nem akar túlórázni, menjen olyan helyre dolgozni, ahol a túlóra nélkül is jól fizetnek, vagy a túlmunka nem lehetséges.
Aki Én
fideszgnosis.wordpress.com/...

A videó azért készült, hogy FIGYELMEZTESSÜNK: Legyünk óvatosak! Az Orbán-rezsim azért igazán veszélyes, mert magát kereszténynek álcázó gnosztikus, manicheus – annak minden következményével. Mi, keresztények, s különösen mi, katolikusok, emlékezzünk Pannónia egyik legbátrabb püspökére, aki szembeszállt a regnáló királlyal! Szót emelt a népnyúzó hatalom ellen, a manicheusok ellen – Jézus Krisztusért: “Ezek ugyanazt ugatják, ugyanazt mondják, mint a manicheusok, akik szemben állnak minden szent tanítással…”

Fidesz-nyelven is szólnunk kell, hogy ők is megértsék: A videó nem a libsikről szól, nem a komcsikról, nem a zsidókról, nem a Soros-bérencekről, nem a migráns-simogatókról, nem a genderhívőkről, hanem mindannyiunkról: magyarokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.