Két rendőr a vízből, harmadik társuk a partról segítette a vízbe esett nő mentését Győrben.

A rendőrségre állampolgári jelzés érkezett 2018. december 13-án 23 óra 58 perckor arról, hogy egy nő Győrben, a Kossuth és a Jedlik-híd között a Dunába esett – olvasható a Győr-Moson-sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

"A járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol a folyóban szinte teljesen elmerült asszonyt egy stégbe kapaszkodva találták meg.

Vízbe csúszott egy nő Győrben, három rendőr mentette ki

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A bejelentő nem tudott segíteni a bajba jutottnak, mivel a part ezen a szakaszon náddal és csúszós kövekkel borított volt.

Farkas Péter rendőr őrmester és Pozsgai Dolóresz próbaidős rendőr őrmester a vízből, míg harmadik társuk Pénzes Katalin rendőr törzszászlós a partról segített a nő mentésében.

Az átfagyott asszonyt a mentők a helyszínen ellátták és a kihűlés veszélyére tekintettel a kórházba vitték" – áll a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Munka után volt és sietett volna haza a családi fészekbe. A két híd messze volt, nem akart olyan nagyot kerülni. Tudta ő, hogy hol vannak a cölöpök, csak mellélépett. Esetleg azt hitte, hogy úszva gyorsabb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.